web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

‘Let Them Eat Bugs’: Nicole Kidman vertelt Amerikanen dat ze insecten moeten eten als voedseltekort ontstaat

Hollywood-ster Nicole Kidman heeft zich aangesloten bij de elite die de mensheid ertoe aanzet te stoppen met het eten van biefstuk om insecten te gaan eten. Met het filmen van een promotievideo voor Vanity Fair probeert Kidman de massa ervan te overtuigen dat insecten zoals hoornwormen, krekels en sprinkhanen heerlijk zijn.

Bewerend dat “het eten van micro-vee” haar “verborgen talent” is, verklaart Kidman, wiens vader een vermeend lid was van een beruchte internationale pedofiele bende, dat hoornwormen “buitengewoon” zijn en krekels “geweldig … zoals niets dat je ooit hebt geproefd .”

Bron

Ze zijn knettergek!
In de oorlog aten mensen nog niet eens insecten!
Het is ook niet goed om ze te eten, we hebben ze nooit gegeten met een reden waarschijnlijk, één die wij nu misschien niet meer kennen, verloren gegane kennis, maar als je eeuwen geen insecten at zal dat ook niet goed zijn om het ineens wel te gaan doen, ivm dna van die insecten.
Intuïtief weet je ook heus wel dat het geen smakelijke hapjes zijn, tenzij je al zo beïnvloed bent dat je gelooft dat het smakelijk is.
Ze maken ook koffie van kattenshit…  LINK

Veel plezier met die rotzooi, hoe verzin je het.
Iemand nog een bakje olifantenshit koffie?

Lees ook:   Beschuldigen elite kan je duur komen te staan
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥