web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Stop de klimaatchaos van de “laatste generatie”!

EU-parlementslid Christine Anderson tegen de Europese Commissie: Stop de klimaatchaos van de “laatste generatie”!

Europarlementariër Christine Anderson schrijft op haar website: “De ‘Laatste Generatie’ – door de reguliere media bijna liefkozend klimaatactivisten genoemd – zijn in werkelijkheid niets meer dan de stormtroopers van een hysterische klimaatreligie die wereldwijd in opkomst is. […] Beiden – klimaatpolitici en ‘klimaatlijmers’ – geloven dat ze handelen in naam van een goed doel.

In werkelijkheid stellen jullie, als nuttige lakeien, eenvoudigweg de mondiale financiële elites in staat de grootste roof uit de geschiedenis van de mensheid te plegen. Onder het voorwendsel van een zogenaamd hoger doel – in de vorm van het redden van het klimaat in de wereld – pleegt de zelfbenoemde groep ‘Last Generation’ een verscheidenheid aan misdaden. Onder andere schade aan eigendommen, brandstichting, gevaarlijke hindering van het wegverkeer, belemmering van hulpdiensten en hindering van het luchtverkeer.” Volgens EU-Kamerlid Christine Anderson moet hieraan een einde komen.

 

Bronnen/links: EU-parlementslid Christine Anderson aan de EU-Commissie: Stop de klimaatchaos van de “laatste generatie”! https://christineanderson.eu/an-the-eu-commission-stoppen-sie-die-klima-chaoten-der-lasten-generation/
Lees ook:   D66 doet vreemd, ...
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien