web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Bio-ethicus gekoppeld aan WEF stelt voor om mensen genetisch te modificeren om vleesintolerantie op te wekken

Een in 2021 gepubliceerd artikel laat zien hoe de globalisten al jaren van plan zijn om de mensheid allergisch te maken voor vlees in naam van de strijd tegen klimaatverandering .

In 2016 riep een bio-ethicus, verbonden aan de Great Reset van het World Economic Forum, op om mensen genetisch te manipuleren om kleiner en vlees-intoleranter te worden om de steeds warmer wordende planeet te redden.

InfoWars meldt: Tijdens een lezing op het World Science Festival legde Dr. Matthew Liao, directeur van het College of Global Public Health’s Center for Bioethics aan de New York University, zijn visie uit op het genetisch modificeren van mensen in naam van het redden van de aarde.

“Mensen eten te veel vlees. En als ze hun vleesconsumptie zouden verminderen, zou dat de planeet echt helpen, ‘zei Liao.

Liao besprak het intolerant maken van mensen voor vlees door middel van chemische en hormonale interventies, terwijl hij ook toegaf dat hij te veel van vlees houdt om het op te geven.

“Maar mensen zijn niet bereid vlees op te geven. Sommige mensen zullen bereid zijn om het te doen, maar andere mensen zijn misschien bereid om het te doen, maar ze hebben een wilszwakte. Ze zeggen ‘deze steak is gewoon te sappig, dat kan ik niet’. Ik ben er trouwens een van,’ gaf Liao toe.

‘Dus hier is een gedachte. Dus het blijkt dat we veel weten over – we hebben deze intoleranties, ‘vervolgde Liao. “Ik heb bijvoorbeeld een melkintolerantie. En sommige mensen zijn intolerant voor rivierkreeften. Dus mogelijk kunnen we menselijke techniek gebruiken om te bewijzen dat we intolerant zijn voor bepaalde soorten vlees, voor bepaalde soorten rundereiwitten.”

Lees ook:   SVB: monddood om pgb-ellende

“Er is iets dat de Lone Star-teek wordt genoemd en als het je bijt, word je allergisch voor vlees. Dus dat kunnen we doen door menselijke engineering. We kunnen mogelijk echt grote wereldproblemen aanpakken door middel van menselijke engineering, “voegde hij eraan toe.

Maar Liao wil ook mensen verkleinen door middel van eugenetica of hormooninjecties, zodat ze minder hulpbronnen verbruiken.s07 AnGel-WinGs.nl

Kortom, Liao gelooft dat het oplossen van klimaatverandering begint bij het individu. Daarom stelt hij voor dat we mensen veranderen in cat-eyed, vlees-allergische, semi-geniale, hobbit-mensen”, meldde Marketplace in 2016.

Liao’s elitaire voorstellen lijken misschien absurd en immoreel, maar globalistische entiteiten zoals het World Economic Forum (WEF) en Gates Foundation nemen zijn filosofieën zeer serieus.

Tijdens de WEF-top in Davos in 2021 kwam Liao’s paper “Human Engineering and Climate Change” uit 2012 naar voren tijdens de bespreking van het ‘Planetary Health Diet’ , een globalistisch initiatief om de mensheid te verschuiven naar plantaardige diëten en het consumeren van alternatieve eiwitbronnen zoals  insecten  en synthetisch in het laboratorium gekweekt vleesweefsel zoals het door Bill Gates gesteunde Beyond Meats .

“Vorig jaar in december, ter voorbereiding op de virtuele Davos-top van dit jaar, onthulde het World Economic Forum zijn kader voor bio-engineering in een presentatie genaamd ‘3  Scenario’s voor hoe bio-engineering onze wereld in 10 jaar zou kunnen veranderen’ ,” meldde BioHackInfo in februari.

“Eetbare vaccins gekweekt in planten en  CRISPR-genbewerking  waren enkele van de hoogtepunten van het raamwerk. De presentatie was gebaseerd op een door het World Economic Forum gesponsord academisch artikel genaamd  Bioengineering Horizon Scan 2020 . Voor de Davos-top van dit jaar werd Liao’s paper over menselijke bio-engineering ter overweging toegevoegd als een mogelijke aanvulling op de ‘Bioengineering Horizon Scan 2020′-paper voor zowel het bio-engineeringraamwerk van het World Economic Forum als het raamwerk voor klimaatverandering, aangezien het beide onderwerpen aanpakt.’

Lees ook:   Teveel mensen bezig met regels corona

En het WEF beweert dat als je het idee van het eten van insecten en in het laboratorium gekweekt weefsel niet leuk vindt als onderdeel van zijn Great Reset-agenda, dat is omdat je racistisch bent.

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken