web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

DUMBs: bunkers, faciliteiten en experimenten – een reis naar het centrum van de pseudo-elite

Diep in de aarde zijn mysterieuze plekken waar nog nooit van is gehoord. Deze omvatten grotten die duizenden jaren oud zijn, evenals zogenaamde DUMB’s, “Deep Underground Military Bases”, die meerdere verdiepingen diep zijn en met elkaar zijn verbonden door een uitgebreid netwerk van tunnels.

f8e318d33c7b0ef38fd7bdaea890152b AnGel-WinGs.nl

Pine Gap in Australië en Area 51 zijn veruit de bekendste. Tot op de dag van vandaag bestaan ​​er veel mythen en legendes rond deze vreemde plaatsen. Wat daar werkelijk gebeurt, is tot op de dag van vandaag een mysterie. Een recensie van Frank Schwede

Geheime ondergrondse steden zijn geen complottheorie. Ze zijn echt en ze bestaan ​​over de hele wereld. Sommige staan ​​er al duizenden jaren, andere zijn pas in de moderne tijd gebouwd. Maar al deze plaatsen hebben één ding gemeen: veel mythen en legendes.

In zijn nieuwste werk , DUMBs: Secret Bunkers, Underground Cities, and Experiments: What the Elite Are Hiding, bewijst Nikolas Pravda dat de meeste van deze plaatsen geen speling van de natuur zijn, maar eerder door de mens gemaakt om een ​​toevluchtsoord te bieden tegen oorlog en natuurrampen. vinden.

Maar hoe zijn deze mysterieuze plekken ontstaan? Uiteindelijk rijst terecht de vraag: bestonden er in de oudheid zoiets als tunnelboormachines – of hoe slaagden oude beschavingen er anders in?

Tot op de dag van vandaag is de toegang tot veel van deze mysterieuze plekken alleen voorbehouden aan erkende wetenschappelijke onderzoekers. Er wordt gezegd dat sommige van deze grotten onder controle staan ​​van de respectieve autoriteiten, zoals de Lechuguilla-grot, een mysterieuze druipsteengrot in de buurt van Carlsbad, New Mexico.

Oost-Stiermarken staat ook bekend om een ​​groot aantal grotten, waarvan tot op de dag van vandaag nog niet eens een fractie bekend is. Volgens de historicus Heinrich Kusch zijn er alleen al in Noordoost-Stiermarken meer dan acht kilometer toegankelijke gangen.

Nogmaals, het is niet bekend waarom deze grotten in de eerste plaats zijn gemaakt. Onderzoekers geloven dat het hele grottenstelsel ooit door de mens is gemaakt en meer dan 10.000 jaar oud is.

Er zijn zelfs wetenschappers die vermoeden dat er een oeroud complex tunnelsysteem is dat de hele wereld van continent tot continent met elkaar verbindt.

Dat betekent dat er daar beneden nog veel te ontdekken valt waar de wetenschap tot op de dag van vandaag niets vanaf weet.

Gigantische stalen mollen

Andere belangrijke plekken ontstonden pas in de moderne tijd en dienden ooit als toevluchtsoord in geval van verdediging – zoals Daxia Cheng, een bunkercomplex dat tussen de jaren 60 en 70 door meer dan 300.000 locals werd gebouwd direct onder de Chinese hoofdstad Peking – dus bij het hoogtepunt van de Koude Oorlog.

In geval van nood hadden meer dan een miljoen mensen tot vier maanden op deze plek kunnen leven. Het ondergrondse gebied besloeg een oppervlakte van enkele tientallen vierkante kilometers, er waren scholen, ziekenhuizen, restaurants en zelfs een bioscoop. Tegenwoordig is het complex verweesd, maar soms mogen toeristen het bezoeken.

Niet alleen in het communistische China, maar ook in andere landen werden na het einde van de Tweede Wereldoorlog ondergrondse voorzieningen gebouwd, verborgen voor het publieke oog, waarvan tot op de dag van vandaag nog niet eens de helft bekend is.

De constructie van dergelijke systemen wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van de nieuwste technologie, die ons voorstellingsvermogen nog volledig te boven gaat. We hebben hier te maken met gigantische stalen mollen – nucleaire tunnelmachines die in staat zijn om zelfs grote brokken steen te verpletteren en tegelijkertijd te verglazen.

Lees ook:   Het WEF is geen cabal, het is een sekte

Deze apparatuur is verkrijgbaar in verschillende maten en ze kunnen zelfs de meest gigantische systemen creëren in de meest uiteenlopende soorten gesteente en vooral zoveel als men wil.

Deze technologie heeft al tunnelsystemen gecreëerd ver onder de oceaan, over de hele wereld, die hele continenten met elkaar verbinden.

Stadsgezichten zo futuristisch als een luxe hotel in Dubai. Deze faciliteiten zijn echter niet ontworpen voor de gemiddelde bevolking in het geval van een nucleair Armageddon, maar uitsluitend voor de rijke elite.

Deze wereld, die nu zo groot is als die boven de grond en misschien zelfs dezelfde voordelen biedt, heeft nog steeds een andere, heel eigen flair – maar bovenal kan worden aangenomen dat hij technisch tientallen jaren voorloopt op “bovenaarde”.

Het moet voor iedereen duidelijk zijn dat hier geen vliegtuigen vliegen om mensen naar verre continenten te vervoeren. Het enige middel van snel transport is een hightech metro. Wie op deze treinen stapt, wordt in minder dan twee uur naar het andere deel van de wereld vervoerd.

Volgens onbevestigde informatie zijn er momenteel wereldwijd meer dan 150 DUMB-systemen bekend, die tussen de vier en zeven kubieke kilometer bevatten en gemiddeld drie en een halve kilometer diep zijn. De meeste van deze faciliteiten zijn gebouwd door het leger, hoewel er ook civiele faciliteiten zijn, waaronder een onder het Getty Museum in Los Angeles, dat via metro’s is verbonden met onder andere Edwards Air Force Base en Catalina Island.

De meeste ondergrondse militaire faciliteiten worden gebruikt om geheime militaire technologie te testen. Veruit de bekendste staat ver weg in de woestijn van de Amerikaanse staat Nevada. We hebben het hier over Area 51.

De enorme hangars, radarsystemen en bevoorradingsfaciliteiten vormen slechts het zichtbare deel van het gebied. Volgens getuigenissen zullen de meeste voorzieningen waarschijnlijk ook ondergronds zijn.

6c04284733fc31f7cd030f0d0f73f421 AnGel-WinGs.nl

Area 51 van Australië

Sinds 1967 exploiteren de Verenigde Staten en Australië nog een mysterieuze militaire basis in de outback, zeven kilometer ten zuidwesten van het centrum van Alice Springs: Pine Gap .

Naar verluidt werken hier momenteel zo’n 1000 medewerkers, voornamelijk medewerkers van de Amerikaanse geheime diensten CIA en NSA.

De basis staat nu bekend als “Area 51 Australia” omdat hier steeds weer UFO’s en mysterieuze lichten worden waargenomen in de buurt van de basis.

Er wordt aangenomen dat belangrijke gebieden ook ondergronds zijn in Pine Gap.

Zo schrijft klokkenluider en auteur Stan Deyo in zijn boek Cosmic Conspiracy dat er rond Pine Gap tot een diepte van wel drie meter is geboord.

Deyo gelooft dat hier een ondergrondse antenne is gebouwd die het mogelijk maakt om een ​​elektronisch resonantieveld rond de aarde te creëren dat tot een hoogte van 400 kilometer reikt.

Volgens Deyo gaan er geruchten dat Pine Gap ook een grote nucleaire installatie heeft die wordt gebruikt om een ​​gigantische zendontvanger van stroom te voorzien. Er wordt ook beweerd dat hier ook plasmakanonnen en dodelijke stralen worden gebruikt.

Deyo vermoedt ook dat Super IBM-computerfaciliteiten zich onder de faciliteit bevinden op drijvende platforms op een meer. Deze computers kunnen zowel spraak- als visuele patronen herkennen.

Lees ook:   Smerige domme mensen en dierenmishandeling : eenden

Deyo onthult echter niet waarom de faciliteiten op drijvende platforms zijn gebouwd. In feite is Pine Gap omgeven door evenveel mythen en legendes als A rea 51 .

Iedereen die verslag doet van DUMB’s en andere mysterieuze faciliteiten en experimenten moet vrezen voor zijn leven. Maar moedige klokkenluiders over de hele wereld zullen niet zo gemakkelijk het zwijgen worden opgelegd om de projecten van de kliek aan het licht te brengen, die tot op de dag van vandaag geheim zijn gehouden en door de mainstream zijn verzwegen.

Het donker naar het licht trekken

Dit omvat ook geheime experimenten zoals het Montauk-project, dat nu meer dan vijftig jaar oud is, de kinderen die de afgelopen jaren zijn gered van de militaire DUMB’s, of de geheime kloonbases van een groep die zichzelf Illuminati noemt en die op afspraak als president dienen. . Popsterren en Hollywoodsterren produceren.

Niet te vergeten is het wereldwijde HAARP-netwerk, dat al tientallen jaren in gebruik is en dat extern wordt gebruikt om onze planeet te verkennen, maar eigenlijk voor heel andere doeleinden wordt gebruikt, namelijk om ons weer te manipuleren.

Nikolas Pravda’s werk DUMBs is meer dan alleen een gids voor de mysteries van de binnenaarde – het is een boodschap voor de mensheid om zich meer bezig te houden met de schaduwwereld, en dat is waar het allemaal om draait.

Een wereld die aan het zicht onttrokken is en niet veel aan het daglicht is blootgesteld omdat het in het konijnenhol zit, zoals klokkenluiders graag zeggen

En Nikolas Pravda heeft gelijk als hij schrijft dat er altijd moed voor nodig is om de machinaties van de zogenaamde elite te ontdekken en te onderzoeken, om ze uit de duisternis naar het licht te slepen. Dat is met dit boek gebeurd.

Fragment uit het boek:

3.6 Luchthaven BER, Stuttgart 21 en Ramstein, Duitsland

Stuttgart 21 en de BER-luchthaven zijn verreweg de vreemdste bouwprojecten die ooit in Duitsland zijn uitgevoerd. Beide grote projecten hebben één ding gemeen: ze zullen uiteraard nooit of pas na een lange bouwtijd worden opgeleverd.

De luchthaven van de hoofdstad in Berlijn zou eigenlijk in 2011 worden geopend, maar de opening vond eigenlijk plaats in het vierde kwartaal van 2020, na maar liefst 14 jaar bouwen.

Stuttgart 21 zou in december 1999 in gebruik worden genomen, maar volgens de laatste beschikbare informatie is de ingebruikname uitgesteld tot december 2025.

Twee grote projecten die voor altijd zouden kunnen staan ​​voor incompetentie? Talrijke critici spreken van een ongekende reeks storingen. Maar is dat echt waar, of komt er misschien veel meer bij kijken?

Het bouwproject, dat uiteindelijk miljarden gaat kosten en nooit lijkt te worden voltooid, klinkt hoogst ongebruikelijk.

fb71c908f510b661e9916a66bb002004 AnGel-WinGs.nl

Welnu, er zijn in het verleden veel zogenaamde financiële graven geweest in Duitsland, vooral staatsprojecten waarin zinloos staatsgeld is gestroomd, zoals de Elbphilharmonie in Hamburg. Maar de dimensies die opduiken bij Stuttgart 21 en BER zijn inderdaad eigenaardig.

Nog nooit waren er zoveel (vermeende) pannes in de Duitse geschiedenis. En dat grote bouwbedrijven vergeten zijn hoe ze van de ene op de andere dag moeten bouwen, daar kan men alleen maar om lachen. Dus: wat is de werkelijke reden voor de vertraging in Stuttgart en Berlijn?

Lees ook:   "Ze hebben GEEN idee wat er gaat komen" - Poetin geeft WAARSCHUWING aan de NAVO

Deze vraag houdt critici al jaren bezig, maar tot op de dag van vandaag lijkt niemand een bevredigend antwoord te hebben gevonden op alle knagende vragen. Het gaat immers niet om peanuts, maar om miljarden, waarvan het grootste deel uit de belastingkas komt – waar de burger uiteindelijk voor moet opdraaien.

Inmiddels zijn er zelfs steeds meer aanwijzingen dat achter deze twee projecten een veel groter doel schuilgaat dat voor het publiek geheim wordt gehouden. We hebben het over enorme ondergrondse voorzieningen.

Ongeveer 60 procent van de nieuwe spoorlijnen in Stuttgart zal ondergronds in tunnelsystemen lopen. De kans bestaat dus dat de bouwwerkzaamheden onder deze tunnels nog dieper gaan.

Een bouwvakker die tijdens de bouwfase een lift moest repareren op het centraal station van Stuttgart, meldde dat de faciliteit zelfs nog verder ondergronds gaat en uitmondt in een enorme faciliteit die wordt bewaakt door militair personeel.

De werknemer werd verzocht er met niemand over te spreken. Het is moeilijk te controleren of de informatie daadwerkelijk klopt. Maar laten we deze informatie laten zoals ze is en een andere vraag stellen: is er zo’n faciliteit onder BER Airport en is het hele bovenbouwproject alleen bedoeld om te camoufleren?

Die mogelijkheid zou best kunnen bestaan. …

8 Survival in DUMBs hoe de elite wil overleven

Tegenwoordig lijkt het leven op onze fragiele planeet op tal van fronten bedreigd, van geo-engineering tot vervuiling, van pandemieën tot een nucleaire oorlog.

Natuurlijk zijn er ook verschillende bedreigingen die buiten de macht van de mensheid liggen, zoals de mogelijkheid van een grote poolverschuiving, een gigantische zonnevlam of een asteroïde-inslag, om maar een paar doemscenario’s te noemen.

Mensen beginnen nog maar halfslachtige pogingen te doen om de vroegere bedreigingen die door menselijke activiteiten zijn gecreëerd of versterkt, tegen te gaan.

Maar hoe zit het met de laatste, natuurlijke bedreigingen vanuit de kosmos? Als we het geldspoor volgen, lijkt het erop dat enkele bevoorrechte personen de afgelopen jaren definitieve ontsnappingsplannen hebben gemaakt.

Een Forbes-artikel volgt de miljardairs die zowel in Amerika als over de hele wereld landbouwgrond hebben gekocht. De locaties, ver van de kust, lijken erop te wijzen dat in het geval van zeespiegelstijging een ontsnappingsbestemming waar overlevenden middelen kunnen inslaan voor autonoom overleven gunstig zou zijn.

13d5e7c4e7a5f5c610faebb7d0254ada AnGel-WinGs.nl

Forbes meldt: “Het lijkt erop dat droge gebieden in de VS, zoals Montana, New Mexico, Wyoming en Texas, erg populaire regio’s zijn bij de rijkste mensen. Miljardairs zoals John Malone (momenteel de grootste landeigenaar in Amerika), Ted Turner (500.000 acres in Montana, Nebraska, New Mexico en North Dakota), Philip Anschultz (108.000 acres in Wyoming), Amazons Jeff Bezos (100.000 acres in Texas) en Stan Kroenke (56.250 acres in Montana) hebben allemaal grote landgoederen vergaard. Bij nader onderzoek blijkt dat veel miljardairs zich voorbereiden op toekomstige ontsnappingsplannen met ‘vakantiehuizen’ op afgelegen locaties. Velen van hen hebben ook hun privévliegtuig klaar staan ​​om elk moment te vertrekken.”

Jim Dobson, een vaste medewerker van Forbes, vraagt ​​zich af: “Weten de financiële leiders van de wereld, met al deze kennis over toekomstige kaarten, iets wat wij niet weten?”

Dit is een interessante vraag, vooral als je ziet hoeveel er wordt geïnvesteerd.

Zijn bepaalde rijken bekend met inside-informatie over het lot van de mensheid?

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien