web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Aardbeving in Turkije georganiseerd door de Verenigde Staten

Een verontrustend artikel van journalist Omur Çelikdönmez, onlangs gepubliceerd op de Turkse nieuwssite dikGAZETE , beweert dat de verschrikkelijke aardbeving van 6 februari 2023, waarbij meer dan 21.000 mensen in Turkije en Syrië om het leven kwamen, veroorzaakt zou kunnen zijn doordat de Verenigde Staten de HAARP-installatie gebruikten. .

Op 27 januari 2023 gaf de Amerikaanse ambassade in Turkije een veiligheidswaarschuwing af en kondigde de tijdelijke sluiting van haar ambassade aan, waarna ook veel Europese landen begonnen met het tijdelijk sluiten van hun ambassades in Turkije, met name Nederland, Zwitserland, Zweden, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, België, Frankrijk en Italië.

De stap werd bekritiseerd door de Turkse minister van Binnenlandse Zaken Suleyman Soylu, die zei dat het een “internationale operatie” voor zijn land was en dat “dergelijke benaderingen alleen de sluwe plannen van terroristische organisaties dienen”.

En tien dagen daarna vond de sterkste aardbeving sinds 1939 plaats in Turkije en Syrië, waarbij volgens de laatste gegevens al meer dan 21.000 mensen om het leven zijn gekomen. 

De journalist merkt op dat er onder de Turken de mening bestaat dat wanneer er Amerikaanse oorlogsschepen in hun wateren verschijnen, er zeker een soort catastrofe zal plaatsvinden in Turkije. En in dit opzicht begonnen veel mensen de Verenigde Staten te beschuldigen van het gebruik van een soort klimaatwapen in Turkije, hoogstwaarschijnlijk HAARP.

Lees ook eens:  Jensen met als gast Baudet!

Er gaan hardnekkige geruchten over HAARP dat het is gebaseerd op de uitvinding van Nikola Tesla en werkt met behulp van een methode voor het overbrengen van hoge energie met behulp van laagfrequente elektromagnetische straling. 

De HAARP-faciliteit bevindt zich in Alaska en wordt beschouwd als eenvoudigweg een wetenschappelijk project om atmosferische verschijnselen te bestuderen. Maar velen zien het als een militair-technologisch wapen dat de Amerikaanse wereldwijde dominantie verzekert.

Vermoedelijk kan HAARP het klimaat veranderen, het ijs laten smelten, de polen doen verschuiven, met de ozonlaag spelen, aardbevingen veroorzaken, oceaangolven manipuleren, de energievelden van de aarde manipuleren, het menselijk brein manipuleren en zelfs thermonucleaire explosies veroorzaken die dat niet doen. straling uitzenden.

Als voorbeeld van de toepassing van HAARP noemt de journalist de aardbeving in de Zee van Marmara op 17 augustus 1999. Vervolgens werden in Turkije 285.211 huizen en 42.902 bedrijven beschadigd en kwamen 18.373 mensen om het leven. En aan de vooravond van deze aardbeving kwam een ​​Amerikaans oorlogsschip de haven van Istanbul binnen. 

Op 4 februari 2023 meerde ook de USS Nitze aan bij Istanbul. En trouwens, er was een vreemd incident met vlaggen, toen de Amerikaanse vlag die door de Amerikanen werd opgehangen veel groter was dan de vlag van Turkije ernaast. De Turken waren hierdoor erg gekwetst.

En letterlijk de volgende dag, in de nacht van 5 op 6 februari, werden Turkije en Syrië opgeschrikt door krachtige bevingen. En toen het puin daar net was opgeruimd, begonnen er berichten op lokale sociale netwerken te verschijnen dat het bezoek van een Amerikaans oorlogsschip, de Turken beledigend met een kleine vlag, en aardbevingen met elkaar verband hielden.

Lees ook eens:  Beste virus gelovers,

De journalist schrijft dat toen de Amerikanen in 2002 militaire oefeningen hielden, de Millennium Challenge genaamd, in de woestijn van Nevada, volgens het scenario van de oefeningen al gericht waren op een bepaald land, dat volgens de beschrijvingen verdacht veel op Turkije leek. .

Dit scenario volgde: 

1) Het doelland beheert enkele vaarroutes. Ze heeft ernstige problemen met de eilandnatie. Er vindt een zeer sterke aardbeving plaats in het doelland . De burgerregering kan het niet aan en in de chaos grijpt het leger in.

2) De internationale gemeenschap wordt gevraagd om hulp te bieden en de Verenigde Staten stellen de voorwaarden waaronder het leger van hun kant hulp zal bieden. 

3) Er breekt een oorlog uit tussen het Amerikaanse leger dat in het land arriveert en het leger van het doelland, dat sceptisch is over het aantal en de acties van het Amerikaanse leger, en het land is binnen 96 uur bezet.

Volgens Associated Press werd in het scenario van de oefening informatie verstrekt dat het doelland in feite Turkije was. 

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥