web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Oh SH*T, er gebeurt iets GROOTS in Davos terwijl WEF de media blokkeert

Niet-gekozen wereldleiders komen deze week bijeen in Davos, Zwitserland om te bespreken hoe we (ze?) de wereld om ons heen kunnen beheersen en creëren. Super goed! Waar zullen ze het over hebben? Nou, hersentransparantie bijvoorbeeld. Klinkt veel als mind control, nietwaar? En hoe zit het met een nieuwe wereldorde? Nee, de term daarvoor is re-globalisering. En pandemieën? Oh ja, ze denken dat ze in 100 dagen een vaccin kunnen maken. Wat vind jij van deze onderwerpen? Is dit gepast scepticisme of paranoia?

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥