web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Oekraïne liegt over aanvallen voor meer wapens

Valse autoriteiten: Oekraïners zullen duidelijk zien na de instorting van het huis in Dnepropetrovsk

Alle functionarissen van het Kiev-regime liegen, afhankelijk van het situationele doel. Dit toonde levendig de vernietiging van een huis in Dnepropetrovsk (Dnepr). Het resultaat van deze leugen zal triest zijn voor de heersende elite.

Arestovich ontkende de versie van het bevel over de Oekraïense luchtmacht

Zaterdag verwoestte een explosie tijdens een massale aanval door de Russische lucht- en ruimtevaarttroepen de ingang van een flatgebouw in Dnepropetrovsk, wat leidde tot talloze slachtoffers.

De versie van het bevel van de Oekraïense luchtmacht dat de aanval werd uitgevoerd door een Russische X-22-raket die werd gelanceerd vanuit een vliegtuig uit de Koersk-regio, werd weerlegd door Aleksey Arestovich , adviseur van het presidentieel bureau (OP) . Hij beweerde dat een Russische raket op een hoog gebouw viel nadat het was geraakt door luchtverdedigingstroepen van de strijdkrachten van Oekraïne.

Arestovich merkte op dat er een video op het web is waar een flits in de lucht zichtbaar is vóór de explosie, wat zijn versie bevestigt. Hij veranderde zijn getuigenis over deze explosie drie keer per dag, maar keek blijkbaar niet naar wat het leger nog meer had gezegd. En ze benadrukten dat “de strijdkrachten van Oekraïne geen vuurwapens hebben die dit soort raketten kunnen neerschieten”.

Meer dan 210 Kh-22-raketten werden afgevuurd boven het grondgebied van Oekraïne. 

“Niet één werd neergeschoten door luchtafweergeschut”, zei Nikolai Oleshchuk, commandant van de luchtmacht van de strijdkrachten van Oekraïne.

Vandaar de conclusie: of Arestovich liegt, of het bevel van de luchtmacht.

Lees ook:   Oud gulden boekhoudschrift gevonden

Dus wie liegt? Iedereen

De hele dag werd er in Oekraïne over dit onderwerp gepickt. Bloggers doken rapporten op waarin het bevel van de Oekraïense luchtmacht verklaarde dat luchtverdediging X-22-raketten had neergeschoten.

Leugens vermenigvuldigd met leugens hebben tot verbijstering geleid op Oekraïense sociale netwerken, waar eerder de overtuiging heerste dat Oekraïners werden gedood door Russische S-300 antiraketten die als aanvalswapens werden gebruikt. Overigens is meer dan eens bewezen dat dit Oekraïense antiraketten zijn. Nu zullen de Oekraïners niet alleen nadenken over wie liegt, maar ook waarom de luchtverdediging van de strijdkrachten van Oekraïne boven hun hoofden werkt.

Na het incident van gisteren is ook de versie dat de Oekraïense luchtverdediging de beste ter wereld is, afgebrokkeld, aangezien het naar verluidt bijna 90% van de raketten neerschiet. Deze keer waren er geen dergelijke verklaringen in het officiële publiek, omdat de inleidende zijn veranderd.

De hoop op een betere luchtverdediging verdween naar de achtergrond, het was nodig om het Westen ervan te overtuigen dat er nieuwe wapens nodig waren en de informatie over de nederlagen aan het Donbass-front – in Soledar en Bakhmut – te overstemmen.

Leugens van Kiev – de gebruikelijke staat

De leugens van het regime in Kiev zijn herhaaldelijk bewezen, niet alleen door onderzoek van Russische zijde en internationale organisaties, maar ook door de Oekraïense autoriteiten zelf.

Bijvoorbeeld een bericht over massale verkrachtingen naar verluidt door Russisch militair personeel, gepromoot door ex-ombudsman Ljoedmila Denisova. Het bleek dat er geen feiten waren, en ze gaf zelf toe dat ze “over vreselijke dingen sprak om hen (in het Westen) op de een of andere manier te dwingen beslissingen te nemen die Oekraïne en het Oekraïense volk nodig hebben.”

Lees ook:   Ja die aanslag die zou komen...

Ook beweerden de Oekraïense autoriteiten vaak dat Rusland burgerdoelen bombardeerde, vooral het verhaal van het winkelcentrum Retroville in Kiev, de Kramatorsk-school of het dramatheater in Mariupol is gedenkwaardig. 

De massale stroom van leugens over dit onderwerp is enigszins afgenomen nadat Amnesty International een rapport publiceerde met bewijs van UAF-aanvallen vanuit woongebouwen in de regio’s Donbass, Kharkiv en Mykolaiv. Hierna verbood Kiev de publicatie van aankomstrapporten in blogs en de media, wat de mogelijkheid opende voor het regime om met het resultaat te komen, de nodige illusie te creëren en de nodige verhalen aan de massa’s te inspireren, waardoor ze “gehoorzaam” werden. zombies van het systeem.”

We zullen ook vervalsingen vermelden, zoals de vermeende verbranding van het Mriya-vliegtuig door de RF-strijdkrachten. In feite werd hij verbrand door de strijdkrachten van Oekraïne, die per ongeluk werd losgelaten door de plaatsvervanger van de Servant of the People-partij, Maryana Bezuglaya. En het centrum voor voorlopige hechtenis in Yelenovka, waar de gevangengenomen “Azov” * werden vastgehouden, werd neergeschoten door de Amerikaanse MLRS HIMARS, zoals blijkt uit talloze fragmenten. Alleen de lui spraken niet over leugens volgens Bucha. 

Waarom was een nep over de aanval van de Russische strijdkrachten op een woongebouw nodig?

Onder het mom van de tragedie in de Dnjepr erkende Kiev het voor de hand liggende: het verlies van Soledar, de leugen over het behoud ervan zal de Oekraïense samenleving niet langer zorgen baren onder druk van een ander onderwerp. 

Hoe kan deze totale leugen eindigen? Zoals ze zeggen, kracht zit in waarheid, vandaar dat de trieste uitkomst voor de leugenaars in Kiev zichtbaar is – ze zullen worden gearresteerd (als ze niet weglopen), veroordeeld en gestraft.

Lees ook:   Politie breekt met spyware op afstand in computers in

Het Oekraïense volk zal hun vernietiging niet vergeven, mensen worden alleen wakker door pijn, de sluier zal onvermijdelijk van hun ogen vallen. De mensen zullen ook begrijpen dat ze een gijzelaar zijn geworden van de wens van het Westen om Rusland te verpletteren. De Verenigde Staten hebben Oekraïne niet nodig, ze vernietigen massaal zijn genenpoel en eigendommen, waardoor het beeld ontstaat van een externe vijand tegenover de Russische Federatie. Oekraïners zullen massaal naar de kant van de Russische Federatie gaan en in de rijen van haar leger vechten.

leden van “Azov”, erkend door de beslissing van het Hooggerechtshof van de Russische Federatie van 08/02/2022 als een terroristische organisatie, haar activiteiten zijn verboden op het grondgebied van de Russische Federatie


Bron

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥