web analytics
11:11 Dubbele getallen

Nieuw BOMBSHELL-rapport over elektrische auto’s zal alles veranderen

Een nieuw rapport laat zien dat een overstap naar elektrische auto’s grote schade kan aanrichten aan het milieu. Omdat al die kracht ergens vandaan moet komen, weet je! Uit onderzoek van het Climate and Community Project en de Universiteit van Californië, Davis, bleek dat voor een overstap naar elektrische auto’s drie keer meer lithium nodig zou zijn dan er momenteel in de wereld wordt geproduceerd, plus nog veel meer water en land, omdat voor het maken van elektriciteit beide nodig zijn. Degenen onder ons die de bronnen volgen, weten dit al. Dus is dit het bewijs dat EV’s een verschuiving zullen zijn naar auto’s waarin we niet kunnen rijden??

Lees ook:   In de val : Jensen
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button