web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Heeft het World Economic Forum zojuist “Peak Creepy” bereikt?

Waarom denken mensen dat het griezelig is dat een groep “uitverkoren mensen” zich heeft verzameld in Davos, Zwitserland om de agenda van de hele planeet vorm te geven? Zou het kunnen zijn omdat veel van de aanwezigen geile narcisten op leeftijd zijn die echt geloven dat ze “de wereld redden”? Overdag luisteren ze naar toespraken over diversiteit, gelijkheid en inclusie, en ’s avonds betalen velen van hen jonge vrouwen om vernederende seksuele handelingen te verrichten. Maar omdat ze veel geld hebben, kunnen ze de ‘sekswerkers’ heel goed betalen. Natuurlijk vlogen velen van hen Davos binnen met koolstofspuwende privéjets, maar dan hebben ze het lef om de rest van ons de les te lezen over het een beetje te hoog zetten van onze thermostaten midden in de winter. Helaas, wat deze elitairen ook doen,

Toen hij de jaarvergadering van 2023 opende, drong WEF-hoofd Klaus Schwab er bij de verzamelde elitairen op aan om “de toekomst onder de knie te krijgen”…

Klaus Schwab: ‘Ik ben de paus van de Nieuwe Wereld Orde’

Klaus Schwab heeft verklaard dat hij de New World Order’s paus en heeft gezworen het hoofd van de globalistische organisatie te blijven tot de dag dat hij sterft. 

Volgens WEF-insiders heeft Klaus Schwab een ‘godcomplex’ en noemt hij zichzelf vaak een soort heilige leider voor de elites. 

 

Lees ook eens:  Huizen zonder wateraansluiting? Raar nieuwsbericht

Breitbart.com meldt: Een aantal personen die betrokken zijn bij het World Economic Forum bespreken naar verluidt de toekomst van de ngo na Klaus Schwab nu de jaarlijkse conferentie van de organisatie deze week weer van start gaat in Davos.

Het komt wanneer Schwab zelf in maart van dit jaar 85 jaar oud wordt, wat sommigen die dicht bij de organisatie staan, ertoe aanzet opheldering te vragen over wie de aartsglobalist (aarsglibber) aan de top van zijn organisatie zal opvolgen.

In tegenstelling tot veel andere organisaties over de hele wereld is de opvolgingskwestie binnen het WEF echter uitsluitend een zaak van de leider, waarbij in het handvest van de groep wordt vermeld dat Schwab het enige voorrecht heeft om zijn eigen opvolger te kiezen.

Dat blijkt uit een rapport van  POLITICO, geloven verschillende personen die vroeger of momenteel samenwerken met het World Economic Forum niet dat Schwab binnenkort duidelijkheid over de kwestie zal geven, waarbij de publicatie specifiek critici citeert die zeggen dat Schwab de groep regeert als een koning of paus, en dat dit opvolgingsvraag past bij deze stijl van leidinggeven.

‘[Schwab] heeft een God-complex en denkt dat hij in de sterkste 0,1 procent is’, vertelde een WEF-veteraan uit de Verenigde Staten naar verluidt aan de publicatie.

Lees ook eens:  Demotie werken voor lul!

“Maar niemand is onsterfelijk”, vervolgden ze. “Het is krankzinnig dat ze geen opvolgingsplan hebben om het vertrouwen van het publiek op te bouwen.”

Een andere medewerker suggereerde naar verluidt dat Schwab zou kunnen proberen het proces van zijn eigen opvolging te beheersen vanuit – wat  POLITICO  beschrijft als – “voorbij het graf”.

“Klaus heeft zijn testament al tientallen jaren meerdere keren per jaar gewijzigd, dus het is gewoon onmogelijk om te weten wat hij uiteindelijk zal beslissen”, merkte de medewerker op.

“Er zijn voormalige staatshoofden die twintig jaar geleden dachten dat ze meededen”, vervolgden ze, maar naar verluidt voegden ze eraan toe dat al deze kandidaten ofwel het wachten op Schwab beu waren om de macht over te dragen, ofwel de gunst van de WEF’s hadden verloren. machtige leider.

Over het algemeen suggereert de publicatie dat er een grote kans is dat een lid van Schwabs eigen familie hem zou kunnen opvolgen, opnieuw als een koning.

Andere mogelijke kandidaten die worden genoemd, zijn onder meer de president van de Europese Centrale Bank, Christine Lagarde – hoewel haar toenemende leeftijd naar verluidt wordt genoemd als een punt van zorg voor elke overdracht – waarbij ook de voormalige Noorse minister van Financiën, Børge Brende, wordt gezien als een waarschijnlijke kandidaat, nadat ze in de organisatie is gebracht door Schwab in 2017.

Lees ook eens:  Poetin verwerpt 'domme' westerse sancties 'blitzkrieg'

Philipp Rösler, een voormalig vicekanselier van Duitsland voor de libertaire Vrije Democratische Partij die in 2014 bij de organisatie kwam, schijnbaar in de hoop Schwab op te volgen, wordt ook gezien als een waarschijnlijke kandidaat om de organisatie over te nemen.

Oorspronkelijk uit Vietnam voordat hij door Duitse ouders werd geadopteerd, wordt Rösler gezien als relatief jong op 49-jarige leeftijd, met zijn ervaring als minister van Technologie en Economie bij het kabinet van Angela Merkel die waarschijnlijk een goede CV-vuller zal zijn als hij voor de rol gaat.

Bron

Hm er zijn er vast enkelen die hem graag willen opvolgen, eens denken, hmmz… Rutte?

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥