web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

De COVID-19 “Vaccins” zijn wapens ontwikkeld door het Amerikaanse leger

Nu meer van het Amerikaanse publiek zich bewust wordt van het feit dat de COVID-19-vaccinaties verband houden met de epidemie van “plotselinge sterfgevallen”, krijgen deze haastig op de markt gebrachte goedgekeurde (EUA) “vaccins” voor noodgevallen meer aandacht van velen in de Alternative Media, en er is nu voldoende bewijs dat het Amerikaanse ministerie van Defensie vanaf het begin achter de financiering en ontwikkeling van deze shots heeft gestaan.

Voor het eerst aangeduid als de “Oorlog tegen het virus” door president Donald Trump in 2020, is het nu duidelijk dat dit al die tijd een geplande militaire operatie was, en de militaire operatie die federale financiering vrijgaf om deze massavernietigingswapens versneld op te sporen die ‘vaccins’ worden genoemd, kreeg ook een militaire naam: Operatie Warp Speed.

Het Amerikaanse militaire programma is een enorm zwart gat dat elk jaar TRILJOENEN dollar opslokt, en we weten niet eens waar de helft van dat geld naartoe gaat, omdat het Pentagon al zijn audits van de afgelopen 5 jaar niet heeft doorstaan, en in 2022 zou het niet meer dan de helft van zijn vermogen uitmaken. ( Bron .)

Ze doen niet eens alsof ze dit probleem binnenkort oplossen, omdat ze publiekelijk hebben verklaard dat ze “hopen” dat ze in 2027 hun eerste audit kunnen doorstaan. ( Bron .)

Na twee jaar militaire uitgaven te hebben gefinancierd voor COVID “Tegenmaatregelen” om de “onzichtbare” vijand van “COVID” te bestrijden, ging een groot deel van die financiering begin 2022 over naar Oekraïne.

Het Brownstone Institute heeft zojuist een mooie samenvatting gepubliceerd van het bewijs dat geen van de EUA-schoten mogelijk zou zijn geweest zonder het Amerikaanse leger, en dat het meeste hiervan voor het publiek verborgen is gehouden.

Ik waardeer het dat The Brownstone Institute de Creative Commons-licentie aanbiedt om anderen toe te staan ​​hun werk te kopiëren en opnieuw te publiceren, net als Health Impact News .

Dit zorgt voor de grootste verspreiding van informatie die van vitaal belang is voor het publiek, ook al gebruiken andere uitgevers routinematig onze artikelen en afbeeldingen zonder deze correct toe te schrijven, zoals vereist door de Creative Commons-licentie .

Meer en meer van de inhoud die door Alternative Media wordt gepubliceerd, wordt verplaatst naar Substack.com, waar de auteur een betaalmuur kan opzetten om toegang te krijgen.

Zoals ik eerder heb geschreven, financieren veel van dezelfde kapitaalvennootschappen die Substack.com financieren ook andere socialemediabedrijven, zoals Twitter. Zie je wel:

Het beschermen van uw privacy zou een hoge prioriteit moeten zijn in 2023 – Pas op voor Substack!

En hoewel ik bijdragen lever aan de onafhankelijke uitgevers die om donaties vragen als ik hun materiaal gebruik, zal ik mijn creditcardgegevens en persoonlijke gegevens niet aan Substack.com geven. In 2020 onthulde het platform “per ongeluk” duizenden e-mails van hun abonnees. ( Bron .)

Ik weet niet waar de financiering van Brownstone vandaan komt, maar je kunt tenminste hun artikelen gratis lezen zonder dat ze enige persoonlijke informatie over jou verzamelen. De oprichter, Jeffrey A. Tucker, is ook Senior Economics Columnist voor Epoch Times. ( Bron .)

The Epoch Times vereist wel een betaalmuur voor de meeste van hun artikelen, hoewel ze volgens Wikipedia goed gefinancierd lijken te zijn door Chinese dissidenten van de christelijke Falun Gong-sekte .

Hebben nationale veiligheidseisen de veiligheid van COVID-19-vaccins in gevaar gebracht?

door Phillip M. Altman
Het Brownstone Instituut

Naast Phillip M. Altman BPharm(Hons) MSc PhD, zijn coauteurs van dit stuk onder meer James Rowe BPharm, MSc, PhD FRSN, Wendy Hoy AO FAA FRACP, Gerry Brady MBBS, Astrid Lefringhausen, PhD, Robyn Cosford MBBS(Hons) FACNEM FASLM en Bruce Wauchope MBBS – DTM&H, Dip OBS RACOG, FRACGP.

Het Amerikaanse ministerie van Defensie (US DoD) heeft een dominante rol gespeeld bij de reactie op het SARS-CoV-2-virus en bij de ontwikkeling en distributie van de Covid 19-vaccins, een feit dat verborgen is voor het grote publiek. Bij die processen werden veel standaardstappen en -procedures, anders vereist voor farmaceutische producten, weggelaten of omzeild.

Door deze vaccins te definiëren als “tegenmaatregelen” in plaats van als therapeutische middelen, konden ze versneld worden goedgekeurd voor gebruik in noodgevallen en op grote schaal worden uitgerold. Veel nadelige gevolgen zijn het gevolg geweest van deze geheime militaire reactie op een volksgezondheidskwestie. Waarom zijn regeringen over de hele wereld, inclusief Australië, van plan om nog meer te investeren in deze overhaaste vaccintechnologie, aangestuurd door het Amerikaanse leger?

Operatie Warp-snelheid

Met de Emergency Use Authorization van de COVID-19-vaccins van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA, 2020) en de voorlopige goedkeuring van het eerste COVID-19-vaccin in Australië (TGA, 2021), werden deze middelen geprezen als innovatieve levensreddende reacties door de farmaceutische industrie tot een dodelijke wereldwijde pandemie.

De ontwikkeling, het testen en de goedkeuring door de regelgevende instanties van deze nieuwe COVID-19-gengebaseerde vaccins met behulp van messenger ribonucleïnezuur (mRNA)-technologie zouden in minder dan een jaar zijn voltooid, terwijl de ontwikkeling en goedkeuring van conventionele vaccins normaal gesproken ongeveer 10 jaar duurt . (Seneff en nabij, 2021). Het publiek kreeg te horen dat dit werd ondersteund door financiële steun van vaccinbedrijven door de Amerikaanse regering in het kader van Operatie Warp Speed.

Lees ook eens:  Donatiewebsites onder vuur?

Het publiek werd verteld dat deze op genen gebaseerde COVID-19-vaccins “veilig en effectief” waren (CDC a , 2022): dat ze infectie en de kans op ernstige ziekte en overlijden door het virus zouden voorkomen, en dat ze de overdracht van het virus zouden voorkomen. We weten nu dat ze infectie noch overdracht voorkomen en een aanhoudend hoge incidentie van COVID-19 niet hebben voorkomen. Bovendien worden ze in verband gebracht met een ongekende incidentie van ernstige bijwerkingen en sterfgevallen in vergelijking met andere geneesmiddelen in de geschiedenis van de farmaceutische industrie. (Turni en Lefringhausen 2022; Altman, 2022; CMN, 2022; Blaylock, 2022).

Op basis van het Amerikaanse CDC Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) waren er 1.476.227 meldingen van bijwerkingen in verband met deze “vaccins” (CDC b , 2022). tot en met 2 december 2022, waaronder 32.621 gemelde sterfgevallen en 185.412 ziekenhuisopnames. Bovendien is er over de hele wereld een toename van onverklaarbare sterfgevallen gemeld die samenviel met de introductie ervan. In Australië waren er tot augustus 2022 18.671 extra sterfgevallen (17 procent) meer dan gemiddeld, waarbij de meeste van deze sterfgevallen niet te wijten waren aan COVID-19 (ABS, 2022). We worden waarschijnlijk geconfronteerd met de ergste gezondheidsramp in de geschiedenis.

Hoe hebben de farmaceutische industrie, onze regeringen en onze geneesmiddelenregulatoren het zo bij het verkeerde eind? Een plausibel antwoord op deze vraag is de afgelopen weken naar voren gekomen.

Een Nationale Veiligheidsoperatie

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht dat farmaceutische bedrijven de ontwikkelingsprogramma’s voor het COVID-vaccin aanstuurden, onthult de website van de Amerikaanse FDA (FDA, 2020) dat het Amerikaanse ministerie van Defensie (DoD) vanaf het begin de volledige controle heeft over het ontwikkelingsprogramma voor het Covid-vaccin. De DoD is sinds die tijd verantwoordelijk voor ontwikkeling, productie, klinische proeven, kwaliteitsborging, distributie en administratie (FDA, 2020; Rees en Latypova, 2022; KEI, 2022; Medical Defense Consortium, 2022; Rees, 2022). De grote farmaceutische bedrijven zijn betrokken geweest als “projectcoördinatieteams” die effectief optreden als onderaannemers van het Ministerie van Defensie. De Chief Operating Officer voor het Warp Speed-vaccinprogramma is het Amerikaanse ministerie van Defensie en de Chief Science Advisor is het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services (HHS).

De aard van op genen gebaseerde vaccins

De ware aard van de COVID-19-‘vaccins’ is grotendeels verkeerd voorgesteld door de reguliere media, grote farmaceutische bedrijven en regeringen en wordt slecht begrepen door de bevolking als geheel. Door naar deze producten te verwijzen als “vaccins” beschouwden de meeste mensen ze als relatief veilig en goed onderzocht en accepteerden ze het wijdverbreide gebruik ervan gemakkelijk. Het zijn echter niet echt vaccins – het zijn serieuze op genen gebaseerde interventies die nog nooit op grote schaal zijn toegepast in welke populatie dan ook, vooral nooit bij gezonde personen, waaronder kinderen, baby’s en zwangere vrouwen. In die zin moeten ze als experimenteel worden beschouwd.

COVID-19-‘vaccins’ vallen in een speciale klasse van therapeutische middelen onder het Amerikaanse FDA Office of Cellular, Tissue and Gene Therapies, gedefinieerd als ‘gentherapieproducten’, waarbij ‘een nieuw of gewijzigd gen in het lichaam wordt geïntroduceerd om te helpen behandelen een ziekte” (FDA, 2018). Tot nu toe is het gebruik van gentherapieproducten beperkt gebleven tot de behandeling van gewoonlijk zeldzame, ernstige en invaliderende ziekten of genetische aandoeningen. Ze hebben het potentieel om permanente intergenerationele genetische schade en kanker te veroorzaken en het voortplantingsvermogen te verstoren.

De FDA en andere regelgevende instanties voor geneesmiddelen hebben specifieke regels en richtlijnen om fabrikanten te begeleiden bij het ontwikkelen en testen van dergelijke producten, zowel voor preklinisch (FDA, 2013) als klinisch (FDA, 2015) onderzoek. De FDA heeft deze COVID-19-“vaccins” echter niet geëvalueerd volgens deze richtlijnen voor gentherapie.

In plaats daarvan was er een gezamenlijke inspanning om te voorkomen dat ze gentherapieproducten zouden worden genoemd, deels gebaseerd op het argument dat het genetische materiaal in de COVID-19-vaccins niet bedoeld was om in het DNA van een individu te worden opgenomen, noch om gen te wijzigen. uitdrukking. Er was geen eerdere veiligheidsinformatie op korte termijn en geen langetermijngegevens om toekomstige effecten te voorspellen. Er zijn nergens ter wereld eerder vergelijkbare therapeutische producten goedgekeurd. Hun wijdverspreide wereldwijde administratie zonder historische veiligheidservaring vormde een ongekend risico voor de menselijke gezondheid.

Ontwikkeling versnellen

Messenger RNA-platformtechnologie wordt sinds minstens 2012 onderzocht door DARPA (Defense Advanced Projects Research Agency) (McCullough, 2022). Begin 2020, in de paniek om de COVID-19-vaccins te ontwikkelen, werden bepaalde kritieke onderzoeks- en ontwikkelingsprocedures weggelaten, omzeild, ingeperkt of niet op een logische sequentiële manier uitgevoerd, of volgens vastgestelde laboratorium- of productienormen. Hoewel het spike-eiwit het actieve geneesmiddel is en direct verantwoordelijk is voor de immuunrespons, zijn de farmacologie en toxicologie ervan niet onderzocht bij dieren of mensen, zoals normaal zou zijn vereist.

Andere opmerkelijke tekortkomingen zijn onder meer het gebrek aan kritisch onderzoek naar carcinogeniteit, mutageniteit, genotoxiciteit en reproductietoxicologie bij geschikte diersoorten. Met name het potentieel voor reverse transcriptie van genetisch mRNA-materiaal in het DNA van een individu werd niet onderzocht. Bovendien was het opschalen van de productie voorbarig en ontbrak het aan adequate kwaliteitscontrole om ervoor te zorgen dat het product dat in grote batches wordt gemaakt, hetzelfde is als dat in kleinere batches wordt gemaakt.

Lees ook eens:  Demente partners gescheiden

Zonder dergelijk onderzoek kunnen de potentie, mRNA-integriteit, aanwezigheid van verontreinigingen en stabiliteit van de “vaccins” niet worden gegarandeerd. Dergelijke vergissingen zijn direct verantwoordelijk voor het niet voorspellen van de ernstige bijwerkingen en mortaliteit die nu zijn gemeld in verband met deze vaccins 

Om de risico’s te beperken, was het plan bij de ontwikkeling van vaccins om meerdere technologieën, meerdere faciliteiten en redundantie te gebruiken. Er zou ook gebruik worden gemaakt van bestaande faciliteiten. In het belang van opportuniteit was het plan om te voorkomen dat traditionele trajecten van vroege ontwikkeling naar grootschalige productie werden gebruikt. Het vermijden van kwaliteitsnormen en richtlijnen zoals Good Manufacturing Practice en Good Laboratory Practice-richtlijnen was noodzakelijk om de ontwikkeling te versnellen, en conventionele New Drug Application (NDA) en Biologics License Application (BLA) goedkeuringen werden omzeild.

In plaats daarvan ging het proces snel met gecomprimeerde tijdlijnen en overlappende ontwikkelingsfasen richting Emergency Use Authorization (EUA). Opschaling en productie in grote volumes waren gepland parallel met, in plaats van vóór, klinische proeven die, opnieuw, mogelijk in strijd waren met de geaccepteerde codes van Good Manufacturing Practices. Deze benaderingen waren waarschijnlijk een recept voor mogelijke rampen. (Latypova, 2022; Watt en Latypova, 2022).

Belangrijke wetgevende elementen stellen de Amerikaanse regering in staat om veel DoD-onderzoeksprogramma’s toe te staan, te financieren, te contracteren en te controleren, en wel als volgt:

  • volgens de Emergency Use Authorization-voorschriften (1997) kan in noodgevallen een nieuw geneesmiddel op de markt worden gebracht met minder ondersteunende veiligheids- en werkzaamheidsgegevens dan normaal vereist is voor volledige goedkeuring.
  • de Other Transaction Authority-voorschriften (2015) staan ​​contractuele transacties toe die niet hoeven te voldoen aan federale wet- en regelgeving, en
  • de Public Readiness and Emergency Preparedness Act (PREP Act 2020) stelt een beperkte aansprakelijkheid vast voor de bedrijven die betrokken zijn bij de contractafspraken met de DoD.

Twee Amerikaanse DoD-agentschappen, het Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) en de Biomedical Advanced Research and Development Authority (BARDA), beschikken over aanzienlijke middelen voor onderzoek, ontwikkeling en goedkeuring van verschillende producten. Ze contracteren ook met een groot aantal bedrijven voor dergelijke functies.

De producten van deze programma’s, waaronder de COVID-19-vaccins, worden soms geclassificeerd als “tegenmaatregelen”, “prototypes” of “demonstraties” in plaats van farmaceutische producten. Dankzij deze labels kan een product langdurige conventionele wettelijke, commerciële ontwikkelings- en testtrajecten vermijden die normaal vereist zijn voor farmaceutische producten (ICH, 2022) en doorgaan naar autorisatie voor gebruik in noodgevallen.

De haast naar grootschalige productie

De haast om de Covid-vaccins beschikbaar te maken heeft naar verluidt geleid tot variabiliteit van batch tot batch, waarbij sommige batches in verband werden gebracht met een hoge incidentie van ongunstige vaccinreacties en mortaliteit (Gutschi, 2022). Bovendien hebben ten minste 26 onderzoekers/onderzoeksteams in 16 landen, met behulp van verschillende microscopische analysemethoden, melding gemaakt van de aanwezigheid van niet-gedeclareerde microscopische geometrische en buisachtige structuren in zowel de injectieflacons met het Covid-vaccin als in het bloed van mensen in wijd gevaccineerde gebieden. populaties, waarvoor op dit moment geen bevredigende verklaring bestaat. Bovendien hebben verschillende spectroscopische analysemethoden de aanwezigheid van niet-gedeclareerde en onverwachte metalen gedetecteerd  (German Working Group, 2022; Hughes, 2022).

Onder normale omstandigheden zou zelfs een klein deel van de gerapporteerde kwaliteit-, werkzaamheids- of veiligheidsproblemen in verband met de Covid-vaccins hebben geleid tot hun onmiddellijke stopzetting, maar dit is niet gebeurd. Farmaceutische regelgevers lijken wereldwijd opzettelijk blind te zijn voor de problemen. Overheden en de reguliere media lijken geen interesse te tonen in het blootleggen van de waarheid of het voeren van een publiek debat over deze kritieke zaken. Waarom?

Het antwoord lijkt te zijn dat, in het belang van de nationale veiligheid, de Amerikaanse DoD vanaf het begin van de waargenomen dreiging begin 2020 de leiding nam over de financiering, ontwikkeling en testen van het Covid-vaccin. en werkzaamheidsoverwegingen kwamen in het gedrang. Drugsregulatoren speelden en spelen nog steeds een berustende rol bij het goedkeuren en goedkeuren van deze vaccins. We zien nu dat dit een vergissing was. Velen zijn inmiddels van mening dat de Covid-vaccins meer kwaad dan goed lijken te hebben gedaan (Dopp en Seneff, 2022). Het blootleggen van de waarheid is een langzaam en moeizaam proces geweest, dat is verergerd door de intense en ongekende censuur van artsen en wetenschappers, die tot op de dag van vandaag voortduurt.

Gevolgtrekking

Er zijn veel vragen gerezen over de COVID-vaccins met betrekking tot het gebrek aan adequate productiepraktijken, kwaliteitscontrole, basale farmacologische en toxicologische onderzoeken en het ontbreken van geschikte klinische veiligheids- en werkzaamheidsonderzoeken. Regelgevende instanties voor geneesmiddelen lijken terughoudend om het ongekende niveau van gerapporteerde ernstige bijwerkingen en sterfgevallen in verband met deze producten te erkennen. Er is ook ernstige bezorgdheid over de toename van het aantal sterfgevallen door alle oorzaken in veel landen, wantrouwend bij het gebruik ervan. Onze gezondheidsautoriteiten weigeren standvastig te overwegen dat de vaccins zelf de schuld kunnen zijn.

Lees ook eens:  Dubai zet zichzelf onder water, geoengineering ging niet helemaal goed!!!

Het publiek kreeg te horen dat deze COVID-vaccins zonder kwalificatie “veilig en effectief” waren, ook al waren ze niet volledig goedgekeurd. Waarom werd het publiek er niet op gewezen dat de normale normen van kwaliteit, veiligheid en werkzaamheid niet werden toegepast bij de ontwikkeling en het testen van deze vaccins? Waarom werd dit geheim gehouden? Waarom zijn regeringen over de hele wereld, inclusief Australië, van plan om nog meer te investeren in deze onveilige vaccintechnologie? Zullen deze nationale veiligheidsregelingen nog steeds van kracht zijn voor toekomstige vaccins en andere farmaceutische producten?

Het lot van de mensheid en alle toekomstige generaties bevindt zich letterlijk op een kritiek kantelpunt en weinig mondiale machtsmakelaars en politieke besluitvormers lijken de ernst van de situatie te beseffen.

Referenties

  • Altman P, Rowe J, Hoy WE, Brady G, Lefringhausen A, Cosford R, Wauchope B. Hebben de vereisten voor nationale veiligheid de veiligheid van vaccins tegen Covid-19 in gevaar gebracht?

Lees het volledige artikel op The Brownstone Institute.

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥