web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Bewijs dat Oekraïne opnieuw door het westen geleverde wapens gebruikte om burgers te doden.

Met dank aan Nederland, mn. de bevolking..uw belastinggeld gaat nu naar het doden van burgers… fijn hé!
Goed besteedt ook, aub willen jullie beter stemmen en dat wat er nu zit aub een flinke schop onder hun hol geven!?
WTF!

Oekraïne heeft OPNIEUW westerse wapens gebruikt om 2 burgers te doden. Gisteravond rond 21.00 uurOekraïne opent het vuur op het door Rusland gecontroleerde dorp Volnovakha, waarbij een burgerhuis wordt verwoest en velen worden beschadigd. Daarbij kwamen 2 burgers om het leven. Ze waren man en vrouw. Uit mijn onderzoek naar de locatie meen ik dat er twee eerbiedige westerse wapens op deze locatie zijn afgevuurd. Het lijkt erop dat een groter kaliber, zoals de door de VS geleverde HIMARS werd gebruikt naast de 155 mm door Frankrijk geleverde schaal.

Ik heb granaatscherven gevonden met Latijnse letters erop, dus het is onmogelijk dat deze granaten niet door het westen zijn geleverd. Mijn volledige speciale videoverslag met volledige vertalingen komt vandaag.

Dingen veranderen snel. Rusland heeft deze week de controle over verschillende dorpen overgenomen en de Oekraïense president Volodymr Zelensky heeft een directe oproep gedaan voor tanks tijdens crunch-besprekingen met tientallen westerse bondgenoten in Zuid-Duitsland. De VS en Europese landen hebben al meer wapens beloofd. Maar Zelensky zei tegen de ministers van Defensie op de vliegbasis Ramstein: “Honderden bedankjes zijn geen honderden tanks.

Lees ook eens:  Nederlanders blij met deze regering!

” Leden van het ministerie van Defensie uit meer dan 50 landen verzamelden zich vandaag op de vliegbasis, een dag nadat verschillende landen meer uitrusting hadden toegezegd om Oekraïne te helpen verdere Russische campagnes af te weren. De Amerikaanse minister van Defensie, Lloyd Austin, zei dat het tijd was om “dieper te graven”. Duitsland staat onder druk om zijn “Leopard 2”-tanks te sturen en andere landen toe te staan ​​Oekraïne van hun eigen Leopards te voorzien. De Duitse wet zegt dat de regering in Berlijn toestemming moet geven voordat landen als Polen of Finland zich ertoe kunnen verbinden ze opnieuw te exporteren.

De Duitse minister van Defensie, Pistorius, zei tegen verslaggevers in Ramstein: “‘ Waarom denken de westerse reguliere media dat de wereld het niet verdient om rapporten te zien van beide kanten van de frontlinie van de oorlog in Oekraïne? Waarom laten ze je (bijna altijd) alleen dingen zien die positief zijn voor Oekraïne? Waarom wanneer Engelssprekende journalisten dingen proberen te laten zien in door Rusland gecontroleerd gebied, ze worden aangevallen en proberen te worden besmeurd door de westerse MSM? Denk er over na!! Ik geloof dat je MEER verdient en ik zal ervoor zorgen dat je het hier op dit kanaal blijft krijgen!! We kunnen niet elk verhaal van elke plaats behandelen, maar we kunnen ons best doen en natuurlijk altijd rapporten met volledige Engelse en Russische vertalingen voor u meebrengen.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥