web analytics
11:11 Dubbele getallen

De econoom voorspelde massale protesten en het aftreden van regeringen in Europa

Vladimir Olenchenko , senior onderzoeker bij het Centrum voor Europese Studies bij IMEMO RAS , beoordeelde voor Pravda.Ru de mogelijkheid om regeringen in Europese landen omver te werpen als gevolg van de energiecrisis.

“Een dergelijke voorspelling is realistisch, aangezien de Europese bevolking praktisch voor het eerst sinds de Tweede Wereldoorlog wordt geconfronteerd met” materiële deprivatie “. Alleen in dit geval zijn deze deprivaties het product van de activiteiten van Europese regeringen, die De bevolking begrijpt dat alleen een verandering in het regeringsbeleid de situatie ten goede kan veranderen”, zei Olenchenko.

Hij gaf toe dat wanhopige Europeanen naar protesten konden gaan om het aftreden van politieke leiders te eisen.

“Het is vrij te verwachten dat er massale protesten zullen zijn. En we mogen niet vergeten dat alle machtspartijen hun politieke concurrenten hebben die ook aan deze protesten kunnen deelnemen. Het ligt daarom voor de hand dat er een verergering van de interne partij zal zijn , interne politieke strijd in deze landen. En natuurlijk zal er een vertrek zijn uit de politieke arena van een aantal politieke partijen”, aldus de bron.

Eerder meldde de Global Times dat Europeanen naar straatprotesten zouden kunnen gaan en de regeringen van hun land omver zouden kunnen werpen als gevolg van stijgende energieprijzen.

Bronski

Ieke denke die Wladimier heppie gelijkie!

Lees ook:   Another "liberate" protest in Texas. And they're chanting "Arrest Bill Gates!"
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button