web analytics
11:11 Dubbele getallen

“Hoe komt het dat migranten ongevaccineerd mogen binnenkomen, maar tennissers van wereldklasse niet?”

“Iemand die niet is ingeënt komt over in een vliegtuig, dat mag niet. Iemand die ongevaccineerd Texas of Arizona binnenloopt, mogen ze blijven?” Geplaatst door: Steve Watson Fox News-verslaggever Peter Doocy maakte maandag nog een opvallend punt toen hij de perssecretaris van het Witte Huis, Karine Jean-Pierre, vroeg om uit te leggen waarom niet-gevaccineerde migranten elke dag het land binnenlopen, maar tennisster Novak Djokovic heeft geen energie gekregen om deel te nemen op de US Open. Doocy vroeg aan Jean-Pierre: “Hoe komt het dat migranten ongevaccineerd dit land mogen binnenkomen, maar tennissers van wereldklasse niet?”

Jean-Pierre had natuurlijk geen antwoord zoals gewoonlijk en verklaarde dat “de Amerikaanse regering de details van individuele visumzaken niet kan bespreken.”
Ze voegde eraan toe: “Vanwege privacyredenen geven de VS ook geen commentaar op medische informatie van individuele reizigers met betrekking tot deze tennisser.”
Ze beweerde toen dat alleen de CDC de vraag kan beantwoorden en “Dit is iets dat zij beslissen.”
Jean-Pierre verklaarde ook dat migranten die de VS binnenkomen en bezoekers van het land “twee verschillende dingen” zijn.
Doocy volgde hem op en vroeg: ‘Iemand die niet is ingeënt komt met een vliegtuig, jij zegt dat dat niet oké is. Iemand die ongevaccineerd Texas of Arizona binnenloopt, mogen ze blijven?”
“Zo werkt het niet. Het is niet alsof er iemand aan komt lopen,’ antwoordde Jean-Pierre.“Dat is precies wat er gebeurt!” Doocy schoot terug en drong erop aan dat “Duizenden mensen op een dag lopen. Sommigen draaien zich om. Sommigen van hen worden gevangen. Tienduizenden per week niet. Dat is wat er gebeurt.”

Lees ook:   Duitsland geeft bevel om 85-jarige in Rusland geboren componist en overlevende van de Holocaust te arresteren en onder dwang te vaccineren voor Covid

Kijk wat er gebeurt als Peter Doocy aan Karine Jean-Pierre vraagt ​​waarom illegale vreemdelingen het land worden vrijgelaten, zelfs als ze het COVID-vaccin niet hebben, maar Novak Djokovic mag niet naar de US Open: 3 :10 PM · 29 aug 2022 Vorige maand bevestigden de organisatoren van de US Open dat Wimbledon-kampioen Djokovic niet zou mogen deelnemen aan het toernooi vanwege het verbod van de regering-Biden op niet-gevaccineerde buitenlanders die het land binnenkomen.

De Serviër, die het toernooi al drie keer eerder won, koos ervoor om niet het risico te nemen om te reizen en een herhaling van zijn gruwelijke behandeling door de autoriteiten in Australië te ervaren, wat ertoe leidde dat hij werd uitgezet.

https://www.youtube.com/embed/8JGELe0_6sU

In een recent commentaar op de situatie beschreef de Amerikaanse tennislegende John McEnroe het als een “grap” dat Djokovic nog steeds niet mag deelnemen aan de US Open vanwege zijn vaccinatiestatus.
“Op dit moment, in de pandemie, zijn we tweeënhalf jaar verder, ik denk dat mensen in alle delen van de wereld er meer over weten, en het idee dat hij hier niet naartoe kan reizen om te spelen, om mij is een grap, ‘zei McEnroe.
Ondertussen ontgrendelt The Border Patrol letterlijk poorten voor illegale immigranten om het land in te lopen en met bussen naar steden als New York te worden gebracht.
Volgens gegevens van Customs and Border Protection hebben tot nu toe meer dan twee miljoen mensen geprobeerd de grens over te steken in het fiscale jaar 2022.
Dat cijfer komt overeen met het hoogste punt in 22 jaar.

Lees ook:   Doden door coronavaccins?

Bron

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button