web analytics
11:11 Dubbele getallen
MysteriePolitiek-Elite

15 geheimen die het Vaticaan niet wil dat je weet!

Het Vaticaan, waarmee we het bestuursorgaan van de Katholieke Kerk bedoelen bestaande uit de paus en de Romeinse Curie in plaats van de mixtape van de hiphopgroep Natas, heeft meer macht en invloed dan waar veel mensen zich prettig bij voelen. Opgericht in de 1e eeuw, als een organisatie zo oud is, valt niet te ontkennen dat ze een aantal echt verontrustende geheimen onder hun zeer hoge hoeden kunnen hebben. Dit zijn duistere geheimen waarvan het Vaticaan niet wil dat je ze weet!

Lees ook:   Ben steeds meer anti americanoos
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien