web analytics
11:11 Dubbele getallen

ELVIS de film

Het lijkt me een goede film.
Vind het wel jammer dat de acteur niet echt heel veel lijkt op Elvis.
Men kan veel tegenwoordig, qua fake video’s met gezichten erop van mensen die het niet zijn bv… maar ook qua uiterlijk kon men dit misschien wat beter aanpakken.

Mijn moeder kwam uit de tijd van Elvis, logisch denkend uiteraard, vond zij het maar raar, al die meiden die flauwvielen etc voor Elvis en the Beatles. Maar dat gebeurde echt die meiden waren helemaal knettergek gewoon!
Idolaat.

Dat totale fan gedoe zit niet zo in ons.
Maar ik vind het levensverhaal van hem wel interessant, en ooit had ik een vriendje die dol was op Elvis en dan ging hij zingen als Elvis, nou mij niet bellen, dacht ik dan… vond dat niks mensen die zingen bah!
Nee liever een lp, cd whatever… ahahaha

Concerten vind ik dus ook echt niks…
Maar goed, ik denk wel dat ik deze film ga kijken.
Hij schijnt goed te zijn, zelfs zijn familie zegt het… dan doe je het wel heel goed hé!

 

Bekend verhaal ivm MJ…

Lees ook:   Muziek Soundcloud! :-)
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button