web analytics
...
Politiek-Elite

Gideon van Meijeren zet alle leugens van Rutte en de Jonge nog even op een rijtje

Nu het 2g beleid openlijk omarmd wordt door het Kabinet is deze bijdrage van Gideon van Meijeren weer actueel. Eerst was overigens Mona Keijzer ontslagen omdat ze voor haar beurt openlijk over 2G had gesproken en dat niet te verdedigen vond. Huplaaaaa… op de keien, als je je eerlijke mening geeft. Deze bijdrage is van 4 november, maar actueler dan ooit. Vera Bergkamp geeft Gideon nog een standje omdat hij de namen van Rutte en de Jonge noemt in plaats van Minister President en Minister van VWS, maar “vergeet” daarbij zelf te vermelden dat ze demissionair zijn…….

Lees ook:   Gele hesjes protestacties ook in Nederland

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept