web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Rutte ontslaat staatssecretaris Keijzer op staande voet na kritiek op de coronapas

De smiecht!!!

Demissionair premier Mark Rutte heeft staatssecretaris Mona Keijzer (CDA, Economische Zaken) zaterdag met onmiddellijke ingang voorgedragen voor ontslag. Haar kritiek op de coronapas, zaterdag breed uitgemeten in De Telegraaf, druist lijnrecht in tegen een kabinetsbesluit om de pas in te voeren. Keijzers actie kan de geloofwaardigheid van het toegangsbewijs bovendien ondermijnen.

Keijzer wil andere besluiten nemen

In het gewraakte interview uit Keijzer grote twijfels over het invoeren van een coronatoegangsbewijs, waarmee bezoekers van onder meer cafés, restaurants en bioscopen vanaf zaterdag 25 september moeten aantonen dat zij zijn gevaccineerd, genezen of getest. Zonder zo’n pas mogen ze niet naar binnen.

‘De meeste mensen hebben geen of lichte klachten van corona’, aldus Keijzer in De Telegraaf. ‘Inmiddels is iedereen in de gelegenheid geweest zich te vaccineren. We zitten op een vaccinatiegraad van ongeveer 85 procent. Daar komt op vrijwillige basis niet veel meer bij.

Wanneer gaat die Rutte eens weg!?

Gatver naar mannetje is het ook!

Lees verder via de bronnos

Lees ook:   Beleid regering en overeenkomst tweede wereldoorlog
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥