web analytics

Te ziek voor woorden: enorme toename in corona-besmettingen, mede dankzij massaal testen van baby’s

(Met een onbetrouwbare test)
Het aantal “besmettingen” loopt volgens het RIVM en het kabinet razendsnel op. Maar gek genoeg valt het qua ziektebeeld nogal mee. Hoe dat komt? Kinderen worden massaal getest. Zo is het aantal tests onder 0-3-jarigen met 3 procent toegenomen, blijkt uit een rapport van het RIVM zelf. “Baby’s. We testen baby’s,” schrijft Robin Fransman van HerstelNL dan ook geschokt.

Kinderen van de leeftijd 0-3 (dus baby’s en peuters!) hebben weliswaar bijna of zelfs helemaal geen last van het coronavirus, maar toch worden ze op grote schaal getest. Voor het kabinet is dat natuurlijk geweldig. Want meer testen betekent meer “besmettingen.” Die informatie wordt vervolgens gebruikt om de draconische maatregelen van het kabinet te verlengen én te verdedigen. Voor de samenleving is dat vreselijk, maar voor het kabinet is het natuurlijk één groot feest.

Geen wonder dus dat er massaal getest wordt op kinderen… die in enorm veel gevallen asymptomatisch zijn, wat inhoudt dat ze nergens last van hebben en zonder test niet eens zouden weten dat ze “besmet” zijn:

Lees verder via de bron

Lees ook:   Beroving in Amsterdam

Gerelateerde artikelen

Back to top button