web analytics
...

Build Back Better?

Na een maand wachten kreeg de Kamer op verzoek van Henk Krol eindelijk de Build Back Better brief van Rutte. Het is een kort briefje waarin op het eerste gezicht nauwelijks iets wordt gezegd. Hij schrijft dat het op nationaal niveau gaat om het leren van de crisis. Op internationaal niveau gaat om noodhulp. In de achterliggende stukken lees je echter dat het gaat om meer macht voor internationale gremia als de VN en de EU. Onder het mom van corona-noodhulp, wordt Nederlands belastinggeld gebruikt om de VN en de EU machtiger te maken.

Lees ook:   Ik hoop nooit meer met een instantie als FermWerk te maken te hebben"zegt iemand

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

Whitelist deze website aub, want van de advertenties betalen wij het onderhoud en de server voor deze website. Dank hiervoor!