web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Build Back Better?

Na een maand wachten kreeg de Kamer op verzoek van Henk Krol eindelijk de Build Back Better brief van Rutte. Het is een kort briefje waarin op het eerste gezicht nauwelijks iets wordt gezegd. Hij schrijft dat het op nationaal niveau gaat om het leren van de crisis. Op internationaal niveau gaat om noodhulp. In de achterliggende stukken lees je echter dat het gaat om meer macht voor internationale gremia als de VN en de EU. Onder het mom van corona-noodhulp, wordt Nederlands belastinggeld gebruikt om de VN en de EU machtiger te maken.

Lees ook eens:   De video van Doutzen Kroes

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥