...

04 december 2021

 

Coronavirus heeft de hele wereld al veranderd

Coronavirus heeft de hele wereld al veranderd

Politiek analist, directeur van het Centrum voor Geopolitieke Expertise Valery Korovin sprak over het wereldwijde coronavirus en andere belangrijke gebeurtenissen van de week in de ether van het programma “Ongewone week met Inna Novikova”.

 

– Valery Mikhailovich, we hebben nu één gebeurtenis die zelfs de grondwetswijzigingen heeft overschaduwd, waarmee we nu constant zijn, we beginnen traditioneel de gebeurtenissen van de week te herzien – coronavirus. Het voelt alsof ons hele leven rond het coronavirus draait, en er zijn geen theaters, scholen, het openbare leven. Maar er is nog steeds openbaar vervoer, hoewel er suggesties zijn dat het logisch is om na het invoeren van quarantaine na te denken over het openbaar vervoer, althans in termen van beveiliging.

Wat is jouw mening over het coronavirus, is het zo’n natuurlijk virus of een biologisch wapen? En waarom zo’n paniek? ‘Wordt het gerechtvaardigd door beveiliging?’ Of wordt deze infectie net als een informatievirus, een dekmantel voor de wereldwijde crisis of iets anders gebruikt?

COVID-19 is gepatenteerd door het Pentagon

– Ik denk dat de wereld absoluut volledig onherkenbaar zal veranderen als gevolg van een dergelijke coronavirushysterie. En nogmaals, niet Rusland kwam met dit coronavirus en alle hype eromheen.

Rusland is duidelijk gewoon terughoudend en met zo’n terughoudendheid om bij dit proces betrokken te raken, in dit grote coronavirus-spel.

Maar als we nu zo samenvatten wat we de afgelopen maand of zelfs twee hebben waargenomen, dan kunnen we verschillende punten vastleggen op basis waarvan het al mogelijk is om het hele plaatje analytisch op te bouwen.

Ten eerste is dit virus Amerikaans, het werd in 2015 gepatenteerd en wetenschappelijke tijdschriften schreven er toen al over.

– En wat patenteren virussen?

– Ja, het is gepatenteerd door het Amerikaanse leger, alsof het is gekocht. Het wordt in een wetenschappelijk tijdschrift beschreven als een virus dat muteert en wordt overgedragen door vleermuizen, maar muteert in een virus dat mensen infecteert.

“Pravda.ru schreef lange tijd dat er in 2005 een CIA-rapport was, waarin het huidige scenario voor de ontwikkeling van een pandemie met verbazingwekkende nauwkeurigheid wordt beschreven . Er stond dat er een pandemie zou uitbreken in Zuidoost-Azië, in dichtbevolkte gebieden waar mensen dicht bij dieren leven, constant contact met hen opnemen en alles opeten.

– Ja, waar mensen traditioneel allerlei soorten dieren eten, vooral in China.

– We eten ook dieren.

– Ze eten alles, meestal alle dieren die er zijn.

Dat is dus kenmerkend, dit virus is niet uit het niets opgedoken, er is al over geschreven, er wordt gezegd dat het net als COVID-19 werd genoemd, als een coronavirus. En in het algemeen bestaat zo’n concept als coronavirus in het biologieboek, volgens hetwelk onze kinderen nu studeren.

Dat wil zeggen – dit is geen exclusief virus en helemaal niet nieuw. Een ander ding is dat het voor het eerst tegen mensen werd gebruikt, zoals het werd getest, en het begon als een Chinees virus, dat wil zeggen als een virus dat in China verscheen en alleen de Chinezen infecteerde.

Lees ook:   Advocaten roepen mensen op: kom in verzet tegen coronaboete

– Er was zelfs een fobie voor Chinezen, mensen waren bang om ze te benaderen.

– Kom dichter bij de Chinezen, ja . Vervolgens kunt u nadenken over wie de verspreiding van dit virus en het gebruik ervan tegen China heeft geïnitieerd. Je kunt ervan uitgaan dat dit een virus is – de Amerikaanse en Amerikaanse militaire afdelingen hebben het in gebruik genomen, maar hebben het voorlopig vastgehouden.

Omdat dit virus is begonnen, is het geïnitieerd dankzij een politiek besluit in de Verenigde Staten. Vervolgens moeten we erachter komen wie dit virus in de Verenigde Staten heeft gelanceerd.

En hier zien we dat je alleen maar rekening kunt houden met een interne politieke confrontatie in de Amerikaanse elites die verband houdt met de komst van Trump.

Je kunt in China geen raket lanceren, dus besloten de Verenigde Staten een virus te lanceren

Dat zijn enerzijds globalisten, liberalen, de zogenaamde democraten, zoals ze in Amerika worden genoemd, die Rusland al vele jaren vóór Trump altijd als de belangrijkste vijand hebben gezien.

Aan de andere kant verschijnen Trump en de politieke groep om hem heen, die China en Iran als hun belangrijkste vijand zien.
En nu kunnen we door simpele gevolgtrekkingen aannemen dat de groep van Trump relatief gezien de initiator was van de lancering van dit virus tegen China. Het is natuurlijk geen feit dat hij persoonlijk een bestelling heeft ondertekend of zelfs een mondelinge bestelling heeft gegeven, maar zijn humeur en zijn humeur betekenen al veel. Je kunt zo’n kans toestaan.

– Is dit jouw persoonlijke veronderstelling, Valery Mikhailovich?

– Dit is een soort analyse van de situatie.

– Trump is meestal allemaal eenvoudig – neem en lanceer een raket. Hij handelde altijd heel bot.

– Een raket kan niet altijd worden gelanceerd. Je rent zeker niet naar China. Hij zei botweg ja, maar hij vervulde het niet altijd. En hij handelde altijd via sancties.

– Pardon, maar wie Suleymani schoot met een raket?

‘ Ja, maar dit is Sulejmani alleen, en hier is een heel land, China.’ Het lanceren van een raket in Suleymani en het lanceren van een raket in China hebben een compleet andere consequentie. Maar Iran voor Suleimani lanceerde een raketvergelding tegen Amerikaanse militaire infrastructuurfaciliteiten en Amerika begon geen vergeldingsoorlog.

– Ik heb de Amerikanen ervoor gewaarschuwd en niets vernietigd.

– Desalniettemin is de reputatie van het Amerikaanse leger, dat tot nu toe als onaantastbaar, krachtig, alsof onoverwinnelijk en onverwoestbaar werd beschouwd, afgenomen. En hier voert Iran een raketaanval uit tegen Amerikaanse militaire faciliteiten en niets. De optie is open. Door Suleimani te doden, leed het Amerikaanse ministerie van Oorlog zo’n reputatieverlies dat de Amerikaanse militaire macht over het algemeen teruggooide.

‘En terugkeren naar het coronavirus …’

– En het coronavirus werd oorspronkelijk tegen China gebruikt, waarschijnlijk door de anti Trump-groep.

Geïnterviewd Inna Novikova

Читайте больше на https://www.pravda.ru/world/1484531-coronavirus/

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten