...

04 december 2021

 

Gaat coronacrisis leiden tot massa-arrestaties?

https://www.ellaster.nl/2020/03/19/gaat-coronacrisis-leiden-tot-massa-arrestaties/

Corona-uitbraken onderdeel van de factie-oorlog?
Er zijn tal van aanwijzingen dat de epidemie gepland was, zoals ook uiteengezet in het artikel over Event 201. [1][2] Steeds meer mensen wijzen ernaar dat het coronavirus een biowapen is gecreëerd in een laboratorium. [1][3-9] Ook Simon Parkes zegt dat het om een in een laboratorium gemodificeerd virus gaat. Hij ziet verband met een eerdere inval en arrestaties in een laboratorium in de VS. Het virus is daar toen veiliggesteld. Hij denkt dan ook dat de gecreëerde epidemie gericht was op Amerika, niet zozeer om veel mensen te doden, maar wel om de economie plat te leggen.

Volgens Simon Parkes is er een verband met het P4-lab in Wuhan. Hij zegt dat een medewerker binnen het lab is omgekocht door een externe figuur, waarbij de uitwisseling zou plaatsvinden op de vleesmarkt van Wuhan. Toen de geplande deal niet doorging en in een conflict uitmondde is het virus door een schietpartij op de vleesmarkt verspreid.

In een eerdere uitzending stelde Simon dat het een doelgerichte aanval op China was, omdat het een te grote economische grootmacht zou worden. Nu zegt hij dat men van plan was het wapen in de VS te gebruiken. Volgens Simon zijn er twee virusstrengen, waarbij de variant in Italië en Iran verschilt van die in China. De verspreiding van de tweede virusstreng zou een vergeldingsactie kunnen zijn. Zelfs de officiële Chinese woordvoerder Zhao Lijian zinspeelt op biologische oorlogsvoering. [9]
Lees verder via de link hierboven

Deel & let's open the minds!

Lees ook:   Russisch vliegtuig stort neer

Gerelateerde berichten