...

04 december 2021

 

Vliegtuig Iran geraakt door raket…maar wie zit hierachter?

Waarom zou Iran een vliegtuig neerschieten met daarin 82 Iraniërs, 63 Canadezen, 11 Oekraïners en 10 Zweden.
Qua opzet zou dat stom zijn uiteraard.

Misschien een foutje… wel een enorm grote fout dan. En waarom zouden ze zo een groot vliegtuig neerschieten boven hun eigen land en hoe is het mogelijk dat het neerstortende vliegtuig niet op een woonwijk terecht is gekomen?
Maar er vlak naast????

Toch doet het denken aan de MH17, waarbij men  Rusland op de schuld wil geven.
Mocht het zo zijn dat men zo wederom dezelfde truc uithaalt, dan moge duidelijk zijn wie hier echt achter zit.
Maar mocht het zo zijn, dan is dat een ziek plan van de uitvoerders. Het toeval is wel erg opvallend dat dit zo snel achter elkaar plaatsvind, de dood van de generaal en de Iraanse aanvallen richting Amerikaanse ambassades in Irak.

https://www.ad.nl/binnenland/mivd-heeft-bewijs-dat-oekraiense-boeing-boven-iran-werd-neergeschoten~abde2258/

https://nos.nl/artikel/2318103-trump-maakt-nieuwe-sancties-iran-bekend.html

VS probeerde nog een Iraanse topmilitair te liquideren

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artikel/4982096/vs-iran-soleimani-aanval-revolutionaire-garde

Dacht Iran dat de Amerikaanse aanval was begonnen? Vijf vragen over de neergehaalde Boeing

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/dacht-iran-dat-de-amerikaanse-aanval-was-begonnen-vijf-vragen-over-de-neergehaalde-boeing~bc06e335/

Video

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/video/video/4982116/tranen-en-bloemen-na-vliegramp-iran-ik-ben-boos-op-het-noodlot

https://iran.headliner.nl/

https://enkispeaks.com/missiles-nukes-in-iraq-sumer-weve-been-here-before/

Iran: rampvliegtuig probeerde om te keren

Dat doe je niet zomaar dus er was al iets aan de hand …

https://www.transport-online.nl/site/nl/110752/iran-rampvliegtuig-probeerde-om-te-keren/

TEHERAN – Het Oekraïense passagiersvliegtuig dat crashte buiten Teheran, probeerde vanwege een technisch probleem terug te keren naar een vliegveld. Er zou geen radiocontact met de piloot zijn geweest over de situatie aan boord, melden Iraanse onderzoekers.

De Boeing 737-800 crashte woensdag kort na het opstijgen. Alle 176 mensen aan boord kwamen om het leven. De Iraanse burgerluchtvaartautoriteit meldt dat het vliegtuig van Ukraine International Airlines van de radar verdween op een hoogte van ruim 2400 meter.

“Het vliegtuig vloog aanvankelijk naar het westen om de zone bij de luchthaven te verlaten, maar draaide naar rechts nadat zich een probleem had voorgedaan”, stelt de dienst. “Het vloog terug naar de luchthaven op het moment van de crash.” Ooggetuigen verklaarden een brand te hebben gezien aan boord. “Die werd steeds feller.”

Ingewijden zeggen dat westerse inlichtingendiensten vermoeden dat een technisch probleem de oorzaak is van de crash.

=

Mocht het een plannetje zijn van de illuminati (Waarvan de top inmiddels erg oud is, logisch dat die plannen dan wat dementarisch over komen…) dan is dat wel een ondoordacht plan, waar mensen geen 2e keer in gaan trappen… MH17 was al bizar…
Op deze website via de zoekfunctie over MH17, komt er ook een stuk voorbij waaruit bleek dat Amerika er mee te maken had nml…

Stel in Amsterdam komt er een mega vliegtuig over vliegen en men denkt Oh eh een aanslag ofzo, laten we dat ding uit de lucht schieten, met als gevolg vele doden, maar ook op de grond kan dat dus gebeuren, dat is gewoonweg achterlijk…als je zoiets neerschiet boven de zee, kan ik me er misschien nog iets bij voorstellen, maar überhaupt een vliegtuig neerschieten met al die mensen erin is al very sick!
Per ongeluk of expres… maakt niets uit.

Lees ook:   Baudet en zijn intelligentie

En per ongeluk kan al bijna niet… dat wordt altijd wel onderzocht, welk vliegtuig eraan komt vliegen in het luchtruim, zeker als het vanaf een eigen vliegveld nabij komt…dat weten ze!
mijn idee is dat ze Iran de schuld willen geven…

Trump begon… Nu was Hillary al direct begonnen met oorlogen voeren…want dat hele land bestaat uit bloed.
Er is 1 land in de wereld die overal stookt en oorlogen veroorzaakt…Amerika dus!


Ryabkov: er is geen reden om Iran de schuld te geven voor de vliegtuigcrash
De wereld
Vice-minister van Buitenlandse Zaken van de Russische Federatie Sergey Ryabkov zei dat Rusland in het geval van het neergestorte Oekraïense vliegtuig aan de kant van Iran staat, omdat er geen reden is om dit land van het incident te beschuldigen.

Читайте больше на https://www.pravda.ru/news/world/1465757-iran/

https://www.xandernieuws.net/algemeen/boeing-medewerkers-737-max-is-door-clowns-ontworpen-ga-er-nooit-aan-boord/

In de afgelopen weken bleek uit diverse berichten dat Boeing opzettelijk belangrijke informatie over de 737 MAX, die na twee onnodige vliegrampen met 346 slachtoffers al 10 maanden aan de grond staat, voor de FAA had achterhouden.

Uit meer dan 100 pagina’s interne communicatie komt naar voren dat medewerkers van Boeing de spot dreven met de FAA regels, openlijk grappen maakten over hoe ze de autoriteiten misleidden, en zelfs over de potentiële ontwerpfouten van het toestel. ‘God heeft mij nog steeds niet vergeven voor wat ik vorig jaar heb verborgen,’ schreef er een.

Piloten laten hun gezinnen niet met MAX vliegen

Daarnaast hadden Boeing piloten grote problemen met de software en de vluchtsimulator van de MAX. Uit hun discussies met de ontwerpers blijkt dat het MCAS software probleem, dat verantwoordelijk wordt gehouden voor de crashes in Ethiopië en Indonesië, van meet af aan bekend moet zijn geweest.

‘Zou jij je gezin in een vliegtuig laten gaan met piloten die in een MAX simulator zijn getraind? Ik niet,’ zei een testpiloot tegen een collega in 2018, nog voor de eerste ramp. ‘Nee,’ was het antwoord van zijn collega.

https://www.collective-evolution.com/2020/01/10/the-reason-why-its-hard-for-me-to-believe-an-iranian-missile-caused-the-plane-crash-in-tehran/

 

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten