web analytics
11:11 Dubbele getallen

Ivermectine in de ban

Ivermectine in de ban

Tijdens dat ik ziek was hebben we ook nog geprobeerd ivermectine te krijgen via Home – Zelfzorg Covid19 Dit was best lastig. Het bleek dat huisartsen een bedreiging hadden gekregen van de IGJ: wanneer ze ivermectine voorschrijven aan iemand met covid riskeren ze een boete van maximaal 150.000 euro en kunnen ze hun licentie kwijtraken. Het vreemde is dat ivermectine een bestaand geneesmiddel is, dat al decennia tegen schurft gebruikt wordt. Als je schurft hebt mag een huisarts het zonder problemen voorschrijven, maar voor covid kunnen ze in de problemen komen. Ook apothekers schijnen een soort nsb-briefje gekregen te hebben met het verzoek om hieraan mee te werken en meldingen te doen, heb ik me laten vertellen door een apotheker.

Met veel moeite hebben we uiteindelijk een receptje kunnen krijgen. Hulde aan deze huisartsen die het risico nemen. Helaas was het verkrijgen van het receptje een moeizaam proces, waardoor dit pas kwam toen ik al weer beter was. Maar we wilden het toch nog gaan halen. Mijn man is naar de apotheek gegaan. Mede doordat het een wat ongebruikelijk verwijsbriefje was, maar ook omdat het om ivermectine ging, kreeg hij het niet zomaar mee. Hij werd naar een apart kamertje meegenomen voor een verhoor en daar ondervraagd waar hij het voor nodig had. Hij heeft geweigerd om te vertellen waar het voor was. Uiteindelijk moesten ze het toch aan hem meegeven.

Lees verder via de link

https://viruswaarheid.nl/informeren/mijn-ervaring-met-ivermectine/

(Onze regering werkt hier dus aan mee… bizar dit.)

Lees ook:   ’Afghaanse vluchteling verkracht Keulse vrouw’

https://viruswaarheid.nl/corona7minuten/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button