...

29 januari 2022

 

De EUSSR moet kapot worden gemaakt voordat de EUSSR Europa kapotmaakt

Het ware Europa is getekend door joods-christelijke wortels. Dit ware Europa is een gemeenschap van naties. We hebben onze eigen talen, tradities en grenzen. De landen van Europa zijn ons thuis, we hebben geen ander. Een nationale gemeenschap is er trots op zichzelf op zijn eigen manier te besturen, boogt vaak op grote nationale prestaties in de kunsten en wetenschappen en wedijvert met andere naties, soms op het slagveld. Dit heeft Europa verwond, soms ernstig, maar het heeft onze culturele eenheid nooit in gevaar gebracht. Het tegendeel vond plaats. Dit is het echte Europa, onze dierbare en onvervangbare beschaving en cultuur. Maar een vals Europa bedreigt ons…

 

Lees verder: https://zlj13051967.wordpress.com/2019/12/08/37435/

Lees ook:   Biologische wapens, vaccins en 5G, allemaal gericht op de mensheid

Gerelateerde berichten