web analytics
...

De valse buitenaardse invasie | Project Blue Beam

Valse buitenaardse invasie

We bespreken een nep-buitenaardse invasie die zogenaamd door Wernher Von Braun aan Dr. Carol Rosin is verteld. We hebben Ronald Reagan die bij de Verenigde Naties spreekt over een buitenaardse dreiging. Moeten we alles vertrouwen wat we horen en zien? Soms. Maar wat als zelfs wat we met eigen ogen zien niet echt is. Waar heb ik het over? Ik heb het over Viktor Grebennikov’s veronderstelde vermogen om een ​​anti-zwaartekracht zwevend apparaat te creëren, dat in theorie zou kunnen worden gebruikt om een ​​buitenaardse UFO te repliceren in een VALSE BUITENLANDSE INVASIE. Ik weet niet of dit echt is, maar het is nog steeds interessant … geniet en deel het bericht! [Overgeleverd door Johnny Francis] Boeken en leesmateriaal PROJECT BLUE BEAM – De zoektocht naar een nieuwe wereldorde en de heerschappij van de antichrist

Lees ook:   Covid-fraude - 80 redenen voor "geld terug!"

Gerelateerde artikelen

Back to top button