web analytics
11:11 Dubbele getallen

Dat vreemde verhaal in Ruinerwold

Ja weet je vroeger leefden er wel meer mensen zo hé?
Was vrij normaal wel…tegenwoordig is dat dus schijnbaar verboden!
🙂

Ze moeten het maar zelf weten allemaal, I don’t care…?! Ik heb er geen last van, ze doen niemand kwaad denk ik?
Maar lees onderstaande link maar eens…

https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/de-spookgezin-psy-op-psychologische-operatie-afpakken-van-uw-vrijheden-en-introductie-gedachtenpolitie/

Goeie tip wel van Martin! Thnx! 🙂

„Ze wilden daar een eigen Utopia bouwen.”

 

Oooh als dat alles is…lekker ruzie maken dus…

„Josef was in Amerika geweest en zag daar hoe één bedrijf de graanproductie in handen had. Dat vond hij verkeerd. De regering moest niet voor de mensen bepalen wat ze aten of dronken. Graan was genetisch gemanipuleerd om vers te houden. Dat wilde hij niet eten.”

Begrijpelijk toch?

„ Hij wilde behalve voor zijn eigen voedsel ook voor zijn eigen water zorgen, omdat hij dacht dat er misschien chemicaliën in zaten. Hij dronk alleen flessenwater. Ook in de lucht zat misschien gif, van de industrie. Ze geloofden dat er een regering was die gestuurd werd door een macht die erachter zat. Hij zei: het heeft geen zin om te stemmen. In het einde der tijden geloofde hij niet voor zover ik weet. Maar hij wilde wel zijn wereld afschermen, zodat hij niemand nodig had. Hij wilde de boerderij zelfvoorzienend maken.”

Helemaal logisch… wat is er mis mee?

Lees ook:   Geslachtsverandering een hype?
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button