web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

De Fransen schoten twee MiG-29’s neer en voerden een nucleaire explosie uit.

De Fransen schoten twee MiG-29’s neer en voerden een nucleaire explosie uit.

Dat nieuws noemt men hier vast fake!!!

Op 4 februari lanceerde de Franse stakingsjager Rafale B een ASMP-A middellange afstandsraket. Dit type wapen kan worden uitgerust met een kernkop. De raket heeft uitstekende prestaties in zijn klasse. Het ontwikkelt een snelheid van maximaal drieduizend kilometer per uur (dit is alleen de basisversie met de vermelde kenmerken) met een actieradius van ongeveer 500 kilometer.

De Fransen schoten twee MiG-29’s neer en voerden een nucleaire explosie uit. Tot dusver voorwaardelijk. 398552.jpeg
De start vond plaats vanaf basis nr. 113 in de stad Saint-Dizier. Het is opmerkelijk dat het apparaat 11 uur in de lucht was (!) Om de taak uit te voeren, nadat het twee keer kerosine in de stratosfeer had gepompt bij de C-135FR (Boeing-Stratotanker) en A-330 MRTT Phoenix van de Franse luchtmacht. Het tanken gebeurde zonder incidenten. De bemanning van de jager bestaat uit twee personen – de piloot en de navigator, die ook verantwoordelijk is voor het beheer van het wapensysteem en het vastlopen.

De gevechtsmissie van het commando omvatte penetratie op ultralage hoogte (300 voet = 92 meter) en transsone snelheid (500 knopen = 926 kilometer per uur) in het vijandige luchtruim, het in dienst nemen van de vijandelijke interceptors en het lanceren van een raketaanval op het doelwit.

De raket sloeg met succes een doelwit in de stad Biscarros, op de testlocatie in het DGA-testcentrum (regio Landa in het zuidwesten van Frankrijk).

Minister van de Franse strijdkrachten Florence Parly (Florence Parly) uitte zijn volle tevredenheid over de “succesvolle uitvoering van de gevechtsmissie”. De tekst bevatte felicitaties gericht aan de strategische luchtstrijdkrachten van het land. Er werd vooral benadrukt dat Frankrijk een aangepaste versie van een middellangeafstandsraket had getest.

Het is merkwaardig dat zowel de spectaculaire manoeuvres zelf (hun video met professionele montage en het effect van in de cockpit zijn gepost op het web) en de duidelijk voorbereide uitspraak verscheen direct na de verfoeilijke verklaring van de Amerikaanse president over het opstarten van het INF-verdrag met Rusland.

In feite beschouwden beide Russische militaire analisten, waaronder Vitaly Korotchenko, hoofdredacteur van het tijdschrift National Defense, en onafhankelijke buitenlandse experts de tests als een pro-Atlantisch gebaar van de Franse president Emmanuel Macron.

Rafale – Deadly Envoy van de NAVO 7 FOTO’S “Rafale” – de dodelijke gezant van de NAVO
Het hoofd van de Franse staat heeft al lang een reputatie opgebouwd als een fervent aanhanger van de Verenigde Staten. Ondanks bepaalde meningsverschillen tussen de twee kernmachten (de Fransen hebben trouwens, in tegenstelling tot het Verenigd Koninkrijk, een volledig onafhankelijk strategisch potentieel van de VS), het officiële Parijs zich niet afgewend van de algemene koers van de NAVO.

Bedenk dat Macron begin dit jaar, nadat hij de Duitse bondskanselier Angela Merkel in Aken had gesproken, een verklaring aflegde over de noodzaak om een ​​Europees leger te creëren dat afgeschrikt zou moeten worden – de ‘bedreigd door Rusland’. Toen besloten sommige heethoofden dat het ging om de bevrijding van de Oude Wereld uit de voogdij over de “overzeese Big Brother”. Maar het lijkt erop dat de logica van wat er gebeurt totaal anders is.

De Verenigde Staten nemen de organisatie van een “verdediging” (en in feite een sluipend offensief) op zich aan de buitengrenzen van de Europese gemeenschap, terwijl het Frans-Duitse blok een betrouwbaar tweede echelon moet bieden en zijn eigen potentieel heeft om de stervormige agressors te ondersteunen. Deze logica is des te duidelijker omdat zowel Barack Obama als Donald Trump hun Europese collega’s herhaaldelijk de schuld hebben gegeven van het niet nakomen van hun financiële verplichtingen jegens de NAVO. Dus bedacht hij een sluw Wit Huis, zoals met de hulp van zijn supporter van het Elysée Palace, waardoor de EU dwong om te voldoen aan de eisen van Washington.

Als sommige mensen twijfels hebben over de tegenstander waartegen het Franse sabre-rammelen is gericht, dan moeten ze een video bekijken met een gedetailleerd verslag van de operatie. De redactie van de defensie-industrie heeft kennelijk opzettelijk de tactische radio-uitwisseling van de bemanning verlaten in de audiotrack en de manoeuvre en tegenactie gecoördineerd tijdens de aanval van de “twee MiG’s 29” (geluiden op de film). Trouwens, beide Russisch gemaakte jachtvliegtuigen werden onmiddellijk vernietigd. Proeftijd.

Het is merkwaardig om op te merken dat de armen gedoemde Russische vliegtuigen de lucht-luchtraketten die tegen hen werden gelanceerd niet onderschepten, noch de uitwijkmanoeuvre. Waarschijnlijk is dit de manier waarop het Franse Ministerie van Defensie een echte botsing met Russische militairen voorstelt. Welnu, sommige illusies worden alleen verdreven door een hard contact met de realiteit.

Het is vermeldenswaard dat het de MiG-29 is die bijzonder sterke gevoelens bij de Fransen veroorzaakt. Deze jager kost drie keer goedkoper dan de Franse “Rafal” geproduceerd door het beroemde bedrijf Dassault. Maar hij is degene die de belangrijkste concurrent is van de zware stakingsjager van de oevers van de Seine.

Beiden hebben zeeversies. Toegegeven, de totale maximale belasting van “Rafal” is groter dan die van de MiG. Het is ongeveer gelijk aan negen ton, maar deze gegevens worden alleen aangegeven. De echte lading, getest in de loop van vijandelijkheden, is volgens beschikbare bronnen ongeveer zes tot zeven ton.

Bovendien heeft Rafal een betere phased array-antenne, oorspronkelijk opgenomen in de basisversie van het vliegtuig. MiG-29 S / SMT KOPLAMPEN “Beetle-AE” is lang nadat het vliegtuig in de serie was gegaan, binnengebracht. Daarnaast is de Franse jager langer bereik. Tegelijkertijd rolt de prijs van één “Rafal” over. Geconfronteerd met gevechten heeft de MiG de beste manoeuvreerbaarheid. Daarom is het vooral “indrukwekkend”, omdat de apparaten van de voorwaardelijke tegenstander van de dappere “Rafal” het gemakkelijk maakten om zichzelf omver te werpen.

Hoe dan ook, de boodschap van Emmanuel Macron, bijgenaamd door critici van zijn beleid “Micron”, is specifiek gericht aan Vladimir Poetin. Het klinkt ondubbelzinnig: “Ik bereid me voor op oorlog! Verwacht geen vrede van mij!” Echter. Moskou is historisch gezien nauwelijks gewend aan de dubbelhartigheid van Parijs.

Читайте больше на https://military.pravda.ru/1406649-france/

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥