web analytics
11:11

George Soros brief onthult globalistisch plan om de wereld te vernietigen met wereldwijde migranteninvasies

George Soros brief onthult globalistisch plan om de wereld te vernietigen met wereldwijde migranteninvasies

Terwijl links de strijd om de ziel van Amerika blijft verliezen, gaan de grootste kampioenen het proberen het tij te keren, zelfs als dit betekent dat het land moet worden vernietigd. Een van de slechtste onder hen is de miljonair George Soros, een Hongaarse burger uit de VS die nu probeert het land te vernietigen dat hem zijn rijkdommen heeft gegeven, samen met zijn bondgenoten.

Zoals gemeld door Breitbart, Londen, bevestigde Soros publiekelijk dat hij inderdaad, in feite, alle Europese grenzen probeert te vernietigen na een beschuldiging vorige week van de eerste minister van zijn geboorteland, Viktor Orban (die in tegenstelling tot Soros eigenlijk te maken heeft met de tienduizenden migranten van de tweede en derde wereld die naar zijn land en andere Europese landen stromen – terwijl Soros vrij van dergelijke ongemakken leeft in zijn $ 10 miljoen herenhuis / kasteel buiten New York City).

[Sinds jaar en dag] heeft Orban, Soros ervan beschuldigd dat hij opzettelijk de migrantencrisis heeft aangemoedigd die nu het continent overspoelt.

“Deze invasie wordt enerzijds aangestuurd door mensensmokkelaars, en anderzijds door die (mensenrechten) activisten die alles ondersteunen wat de natiestaat verzwakt,” zei Orban. “Deze Westerse mentaliteit en dit activistische netwerk wordt misschien het best vertegenwoordigd door George Soros.”

‘Laten we alle grenzen opheffen’

Na de verklaring van Orban stuurde Soros een e-mail naar Bloomberg Business, waarin hij beweerde dat zijn stichtingen daadwerkelijk helpen “de Europese waarden te handhaven”, terwijl de acties van Orban om de Hongaarse grens te versterken en zo een enorme toestroom van migranten te belemmeren “die waarden ondermijnen”.

“Zijn plan behandelt de bescherming van nationale grenzen als doelstelling en de vluchtelingen als een obstakel,” voegde Soros eraan toe. “Ons plan behandelt de bescherming van vluchtelingen als de doelstelling en nationale grenzen als het obstakel.”

In 2015 beschuldigde Orban pro-immigratie niet-gouvernementele organisaties (ngo’s) van “de kost te verdienen met de immigratiecrisis.

Lees ook:   "Plandemic" - Dr. Mercola interviewt Mikki Willis - Angst is het virus. Waarheid is de remedie

Hij selecteerde de door Soros gefinancierde, die een sterke voorstander is van transnationale instanties zoals de Europese Unie en de Verenigde Naties .

Ook biedt zijn Open Society Foundation (OSF) hulp aan pro-immigratie activisten, en hij is bekend in de VS en internationaal voor het ondersteunen van “progressieve” (lees extreem-links) oorzaken zoals de Bill en Hillary Clinton Foundation en het Centrum voor American Progress.

In feite noteert de OSF-website:

“Wij zijn van mening dat het migratie- en asielbeleid gebaseerd moet zijn op economische en demografische realiteit, niet ingegeven door tijdelijke politieke overwegingen of populaire misvattingen.

“In Europa werpen veel van onze partners uit het maatschappelijk middenveld hun stem op en eisen ze een gemeenschappelijke Europese aanpak in overeenstemming met internationale mensenrechtenverplichtingen.”

In een interview zei Orban dat immigratie en multiculturalisme samenwerkten om het gezicht en de tradities van Europa te veranderen, met name de ‘christelijke wortels’, en tegelijkertijd ‘parallelle samenlevingen’ te creëren.

‘Niemand heeft hierover gestemd’

Zoals gemeld door Breitbart London, zei Orban dat Europeanen “moeten vasthouden aan onze christelijke waarden” en ” Europa kan worden gered “, maar alleen als burgers de tradities, de christelijke wortels en alle waarden die de basis vormen van de beschaving serieus nemen van Europa. ”

“Wat voor soort Europa willen we hebben? Parallelle samenlevingen? Moslimgemeenschappen die samenleven met de christelijke gemeenschap? Vroeg hij, eraan toevoegend dat er ook een antidemocratisch aspect is aan wat er plaatsvindt.

“Niemand heeft gestemd voor wat er gaande is, dus de kwaliteit van de Europese democratie is in het geding.”

Lees ook:   "De hele wereld haat Amerika", zegt Turkije en Amerika gebruikt Europa als pion

“Miljoenen migranten komen naar de Europese Unie”, zei hij, erop wijzend dat Europese landen verschillende verdragen negeren die nationale grenzen respecteren.

RT.com heeft de afgelopen dagen gemeld dat het migratiebeleid van Duitsland de bevolking van het land zo van streek maakte dat sommige analisten wijdverspreide anarchie of zelfs een burgeroorlog voorspellen.

Hansjoerg Mueller van de Alternative for Germany party zei ook dat het land op weg is om een ​​’bananenrepubliek zonder enige regering’ te worden.

Door JD Heyes / Referenties: Breitbart.com ; Bloomberg.com ; RT.com

 

Nog een artikel dat hierover gaat

Niburu

https://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=13696%3Ailluminati-ingewijde-reproductie-zal-worden-gescheiden-van-seks&catid=20%3Ahet-complot&Itemid=33

Gerelateerde artikelen

Back to top button