21 januari 2021

 

Nobelprijs Vrede winnaar Obama veroorzaakte al bijna 1 miljoen doden

400.000 mensen vermoord in Syrië, 375.000 in Irak, 30.000 in Libië

obama-kill-count:

Tegenover een journalist van TIME verklaarde Obama een paar jaar geleden vol trots dat hij ‘echt heel goed is in het vermoorden van mensen’. We vrezen dan ook dat Obama in zijn laatste maanden met een ‘flinke (wereldwijde?) klapper’ afscheid wil nemen van het Witte Huis.

Nog maar een maand of tien, en Obama is afgezwaaid als president van de Verenigde Staten – tenminste, als hij niet voor die tijd een nieuwe (inter)nationale crisis veroorzaakt waardoor hij de verkiezingen voor onbepaalde tijd kan opschorten. In 2009 kreeg Obama tot ieders verrassing de Nobelprijs voor de Vrede toegekend, en dat terwijl hij tot op dat moment nog helemaal niets had gepresteerd in zijn leven. Inmiddels is dat veranderd, en behoorlijk ook: met de virtuele vredesmedaille in zijn hand is hij direct verantwoordelijk voor de dood van 995.000 mensen.

Drie andere presidenten gingen Obama voor als winnaars van de Nobelprijs voor de Vrede: Theodore Roosevelt, bekend als de moorddadige ‘ruwe ruiter’ tijdens de Amerikaanse invasie van Cuba in de Spaans-Amerikaanse oorlog; Woodrow Wilson, die de VS in de Eerste Wereldoorlog stortte en de invasie van de Dominicaanse Republiek en Nicaragua beval; en natuurlijk de ‘fameuze’ Jimmy Carter, die de CIA opdracht gaf in Afghanistan een bende seriemoordenaars en islamitische fanatici te trainen tot terreurgroepen die tegen de Sovjets moesten vechten. Carter verdiende daarmee de dubieuze eer zichzelf de schepper van Al-Qaeda en de Taliban te mogen noemen.

‘War on terror’ niet gestopt, maar verhevigd
lees verder via de link:
https://time2wakeup.me/?p=3236

Lees ook:   STOP ALLE RACISME - DE JENSEN SHOW #52

wmpl_negative

Gerelateerde berichten