web analytics
11:11 Dubbele getallen

Wilders over verwensing PvdA’er:

Wilders over verwensing PvdA’er:
‘Misschien snapt Spekman me nu’

DEN HAAG –
‘Schokkend’, zo noemt Geert Wilders de doodverwensing die hij van voorzitter Willem den Hertog van de PvdA in Katwijk naar zijn hoofd kreeg geslingerd op Twitter. Op hetzelfde medium spreekt de PVV-leider de hoop uit dat PvdA-voorzitter Hans Spekman ,,nu begrijpt wat ik bedoelde.”
Wilders zei deze week dat áls er een kogel komt, deze van links komt ,,met de letters PvdA op de zijkant” geschreven. Wilders zei dat naar aanleiding van uitspraken van PvdA-voorzitter Spekman dat de PVV’er een gevaar voor de democratie en rechtsstaat zou zijn.
Den Hertog twitterde daarop te hopen dat ,,Wilders sterft aan een hartaanval in bed (al dan niet tussen de benen van een links kamerlid)”. Op dit bericht volgde nog een tweet: ,,Maar als er dan toch een kogel aan te pas komt, dan groot genoeg om er ‘Van het dankbare Nederlandse volk’ op te graveren’’.
Door zijn opmerkingen lijkt Den Hertog het bij de PvdA-top te hebben verbruid. Zowel voorzitter Hans Spekman als partijleider Diederik Samsom hebben onomwonden hun afschuw en afkering uitgesproken over de verwensingen. Zij verwachten Den Hertog binnenkort in Den Haag voor een stevig gesprek.

https://www.telegraaf.nl/binnenland/25187437/___Misschien_snapt_Spekman_me_nu___.html

Dit is dan onze regering…schandalig, hebben zij geen fatsoen meer?

https://www.telegraaf.nl/watuzegt/25187019/___Geen_onbezonnen_uitspraak___.html

https://www.telegraaf.nl/binnenland/25187110/__Doodwenser_op_matje__.html

Lees ook:   Ze KUNNEN dit niet meer verbergen, het begint allemaal te ontrafelen
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button