web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Rutte droomt teveel

https://politiek.tpo.nl/column/rutte-voor-schut-in-europarlement/

Premier Rutte:

Hij, de minister-president, premier en politiek leider van de VVD. De overwinnaar van de laatste Tweede Kamerverkiezingen die wel even zou gaan scoren in Brussel als voorzitter van Europa. Hij wilde zijn snode plannen uitleggen en toelichten; de migratiestroom to nul reduceren en miljoenen banen creëren, vooral voor jongeren.

Hij zag zichzelf als een glorieus veldheer en keizer het EU-parlement binnenschrijden. Heil ceasar, heil ceasar zouden de parlementsleden scanderen. Hij zag zichzelf al staan achter het spreekgestoelte met een lachende grijns en de duimpjes omhoog. Ja, hij wilde iedereen wel een ‘poepje’ laten ruiken. Hij, Rutte, de grote man en politicus van de toekomst. Eerst de langstzittende liberale premier ooit en dan de eerste liberale keizer in Europa. Hij schrok wakker uit zijn droom. Na zijn visieloze toespraak is nauwelijks belangstelling van de media. Rutte druipt af, want het wekelijkse NOS-gesprek met de minister-president wacht en Rutte denkt dat de Nederlandse media zijn optreden in het parlement niet hebben opgemerkt. Ach, denkt Rutte, de staatsomroep in Nederland heb ik in mijn zak, maar de waarheid pakt anders uit.

Van zijn voetstuk gevallen…. lees via de link verder

https://www.telegraaf.nl/binnenland/24388437/__VVD_akkoord_met_steun_aan_Griekenland__.html …

Een land en inwoners verkocht, dankzij een sneu narcistisch mannetje…
Hoe groots zal zijn karma zijn…?

 

Fresh Prime Minister Rutte to keep his other job as high school teacher:

Lees ook:   Rode stip als niet op de foto...
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien