web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Onderzoek van Johns Hopkins vond nul COVID-sterfgevallen onder gezonde kinderen

In plaats van de wetenschap te erkennen, zegt Dr. Makary dat de CDC ‘dun bewijs’ blijft gebruiken om kinderen het COVID-vaccin op te dringen.

Een team van Johns Hopkins-onderzoekers meldde onlangs dat ze bij het bestuderen van een groep van ongeveer 48.000 kinderen nul COVID-sterfgevallen onder gezonde kinderen vonden, maar de Centers for Disease Control maakt het niet uit.

Dr. Marty Makary is medisch expert en professor aan de Johns Hopkins School of Medicine, Bloomberg School of Public Health en Carey Business School. Zijn onderzoeksteam “werkte samen met de non-profitorganisatie FAIR Health om van april tot augustus 2020 ongeveer 48.000 kinderen onder de 18 jaar met de diagnose Covid te analyseren in ziektekostenverzekeringsgegevens.”

Na uitgebreide gegevens over duizenden kinderen te hebben bestudeerd, “vond het team een ​​sterftecijfer van nul onder kinderen zonder een reeds bestaande medische aandoening zoals leukemie.” In plaats van deze wetenschappelijke realiteit te erkennen, zegt Makary dat de CDC “dun bewijs” blijft gebruiken om kinderen het COVID-vaccin op te dringen.

Zoals Makary maandag opmerkte in de Wall Street Journal, zijn de implicaties van het onderzoek van zijn team enorm. “[Als ons onderzoek] stand houdt, heeft dit belangrijke implicaties voor gezonde kinderen en of ze twee vaccindoses nodig hebben”, zegt Makary. Immers, “ The National Education Association is discussiëren of drang scholen om vaccinatie nodig hebben alvorens terug te keren naar school in persoon. Hoe kunnen zij of iemand anders over de kwestie debatteren zonder de juiste gegevens?”

Makary’s vraag is duidelijk, maar daarom niet minder actueel. Makary zegt dat de opgeblazen COVID-dodentellingen nog steeds worden gecorrigeerd en ‘neerwaarts worden herzien’.

Lees ook:   Branden in Californië dankzij direct energy weapens

Maar in plaats van institutioneel wantrouwen te bestrijden met wetenschappelijke gegevens en discussie, zegt Makary dat de CDC transparantie en rigoureus onderzoek vermijdt. Hij bekritiseerde het bureau maandag en zei dat het “hospitalisaties en sterfgevallen door Covid te boven gaat en niet zal overwegen of één schot voldoende is.” Volgens Makary is dit probleem systemisch. 

Makary zegt dat “een enorm aantal overheids- en particuliere beleidsmaatregelen” met betrekking tot de vaccinatie van kinderen afhankelijk zijn van één twijfelachtig gegevenspunt. De CDC beweert dat 335 kinderen onder de 18 jaar zijn overleden met een COVID-diagnose in hun dossier. Makary meldt echter dat “de CDC, die 21.000 werknemers heeft, niet elk overlijden heeft onderzocht om erachter te komen of Covid het veroorzaakte of dat het een reeds bestaande medische aandoening betrof.”

“Zonder deze gegevens besloot het CDC-adviescomité voor immunisatiepraktijken in mei dat de voordelen van vaccinatie met twee doses opwegen tegen de risico’s voor alle kinderen van 12 tot 15”, merkt Makary op. “Ik heb honderden peer-reviewed medische onderzoeken geschreven, en ik kan geen tijdschriftredacteur bedenken die de bewering zou accepteren dat 335 sterfgevallen het gevolg waren van een virus zonder gegevens om aan te geven of het virus incidenteel of causaal was, en zonder een analyse van relevante risicofactoren zoals obesitas.” 

Volgens Makary tart de CDC de normen voor medisch onderzoek door een “dunne” claim te propageren zonder voldoende onderzoek of transparantie. En dit is geen geïsoleerd incident. Makary illustreert dat het onderdeel is van een patroon. 

CDC-directeur Rochelle Walensky beweert dat 200 kinderhospitalisaties en één sterfgeval in vier maanden kan worden voorkomen als één miljoen adolescenten worden gevaccineerd. Makary is niet overtuigd. Hij zegt dat  “het Covid-hospitalisatierapport voor adolescenten van het bureau, net als het aantal doden, op de website geen onderscheid maakt of een kind voor Covid of met Covid in het ziekenhuis wordt opgenomen .”

Dit is een probleem, omdat er een duidelijk verschil is tussen deze patiëntcategorieën. Ziekenhuizen testen patiënten vaak routinematig op COVID, zelfs als er niets is dat erop wijst dat ze besmet zijn met het virus. Maar volgens de statistieken van Walensky zegt Makary: “Een asymptomatisch kind dat positief test nadat het gewond is geraakt bij een fietsongeval, zou worden geteld als een ‘Covid-hospitalisatie’.”

Lees ook:   Een zeer modern Japans hotel...

Makary zegt dat de onbetrouwbare berichtgeving van de CDC daar niet ophoudt. Hij voegt eraan toe: “De CDC kan ook te weinig gegevens verzamelen over vaccincomplicaties.” De CDC baseert haar risico-batenanalyse voor het vaccineren van alle kinderen op complicaties uit de Vaccine Adverse Event Reporting System database (Vaers). Makary stelt echter dat deze database is samengesteld uit zelfgerapporteerde, onbewerkte gegevens die “niet-geverifieerd zijn en waarschijnlijk te weinig bijwerkingen melden”. 

Dit alles is slechts het topje van de ijsberg van verval in CDC-gegevens en -analyse, zegt de onderzoeker. Tot op de dag van vandaag, zegt Makary, documenteert de CDC nog steeds geen dagelijkse nieuwe ziekenhuisopnames voor COVID-ziekte. In plaats daarvan meldt het de hoge mate van ziekenhuisopname voor elke patiënt die positief test op het virus. En terwijl de CDC Amerikanen het vaccin opdringt, zegt Makary dat het bureau totaal ongeïnteresseerd lijkt in het ontdekken van natuurlijke immuniteitspercentages. 

In plaats van transparantie na te streven, vermijden de CDC en andere grote entiteiten wetenschappelijk onderzoek en leggen ze degenen die lastige vragen durven te stellen het zwijgen op. “Niet alleen heeft de CDC geweigerd om de mogelijkheid van een regime van één dosis voor minderjarigen te onderzoeken; Harvard-epidemioloog Martin Kulldorff vertelde me dat hij uit de werkgroep van de adviescommissie over de veiligheid van Covid-vaccins was gezet nadat hij een afwijkende mening had geuit”, merkt Makary op.

De CDC en de Amerikaanse Food and Drug Administration, die vaccins goedkeurt, hebben 39.000 mensen in dienst, maar cruciale wetenschappelijke gegevens ontbreken nog meer dan een jaar om de COVID-lockdowns te doorbreken, merkt Makary op. In plaats van te vertrouwen op “niet-geverifieerde gegevens”, zegt Makary, “moet de CDC of de Food and Drug Administration snel artsen aanwijzen om elk van de duizenden vaccincomplicaties die aan Vaers zijn gemeld, te onderzoeken.” Volgens de bevindingen van Makary moet het bureau ook zijn beweringen over kindersterfte en ziekenhuisopname opnieuw evalueren.

Lees ook:   Grote storing legt Facebook, Instagram én WhatsApp plat

De CDC is niet de enige entiteit wiens doctrines worden geïmpliceerd door deze bevindingen. Terwijl het team van Makary nul COVID-sterfgevallen voor gezonde kinderen registreerde, blijven kinderen in het hele land last hebben van draconische maskermandaten en andere beperkingen die zijn opgelegd op basis van de overtuiging dat COVID zeer riskant is voor kinderen.

Geïnspireerd door de discussiepunten van de Democraten, dwingen staten als Connecticut, New Mexico, Hawaii, Virginia, New York en Washington alle K-12-studenten om maskers te dragen, ongeacht hun vaccinatiestatus. Ondertussen blijven  CNN , NBC News , CBS News en anderen het verhaal napraten dat kinderen moeten “maskeren”, of anders.

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥