web analytics
11:11 Dubbele getallen
Energetica, entiteiten, geestenParanormaalSpiritueel

Je stuurt voortdurend energie en informatie naar anderen!

Je stuurt voortdurend energie en informatie naar anderen! Zie dit geweldige experiment…

Het effect van intentie en gedachten op de wereld om ons heen…

b7db2a2636707efcf263d06411478abe AnGel-WinGs.nl

Je gedachten en emoties verbinden je met anderen. Gedachten zijn op zichzelf geen materiële dingen, maar ze hebben wel bio-elektrische en biochemische frequenties waarvan is aangetoond dat ze daadwerkelijke effecten hebben op de materiële wereld. Laten we een aantal bewijzen hiervoor onderzoeken.

In 1974 bewees de Duitse natuurkundige Fritz-Albert Popp dat alle biologische systemen licht en informatie verzenden. Licht betekent fotonen, de subatomaire deeltjes van licht, zo noemde Popp deze; biofotonen. Het zijn subatomaire lichtdeeltjes die uit elk levend systeem komen, inclusief uit de cellen en het DNA van ons lichaam.

Een onderzoek door Sloveense onderzoekers – die wilden weten of het mogelijk was om de biofotonen die uit iemands lichaam stralen te laten zien en kwantificeerbaar te meten wanneer hij of zij liefdevolle intenties naar iemand anders stuurde, en of dat emissieniveau zou verschillen van het emissieniveau wanneer die persoon stuurde geen liefdevolle bedoelingen.

In hun experiment koppelden ze mensen, waarvan er één liefdevolle intenties naar de ander zou sturen.

De onderzoekers maten de biofotonenemissie vanuit het hart van de persoon die liefdevolle intenties naar de andere persoon stuurde – de ontvanger – die zich in een andere kamer bevond en rustig zat en niets bijzonders deed. Deze ontvanger was aangesloten op apparatuur om zijn of haar hartslag via hun hartslag te controleren. Het experiment was zo opgezet dat de zender kon signaleren wanneer hij of zij ‘liefdevolle energie’ naar de ontvanger begon te sturen.

Lees ook eens:  WATERMANTIJDPERK LAATSTE ACTIVERING (Dutch)

Het experiment leverde spectaculaire gegevens op:

  • De uitgangswaarde van de biofotonenemissie vóór de meditatie uit het hart van de ‘zendende persoon’ werd gemeten op 20 fotonen per seconde.
  • Toen deze persoon de hartgecentreerde toestand bereikte, schoot de biofotonenemissie van deze persoon omhoog naar 37.000 – 45.000 fotonen per seconde.
  • Toen de persoon volledig en diep betrokken was in de liefdevolle staat, nam de emissiesnelheid van zijn hartbiofotonen opnieuw dramatisch toe, tot 1.000.000 fotonen per seconde! 
  • De ‘liefdesenergie en informatie’ werd binnen één tot twee seconden na verzending door het hart van de ontvanger geregistreerd en de hartslag van de ontvanger ging met tien tot vijftien slagen per minuut omhoog!

Als je hartslag plotseling 10-15 slagen zou stijgen, zou je het weten! 

Het energieveld dat onze gedachten en emoties draagt, kan daadwerkelijk worden gezien. De onderstaande afbeelding toont visueel de resultaten van het experiment met behulp van een biofotonenvangapparaat genaamd EPC (Electro Photon Capture).

(Wanneer een persoon in een coherente harttoestand liefdevolle gedachten en energie naar een andere persoon stuurt, kan de uitwisseling van energie feitelijk worden afgebeeld. Rechterkant ‘b’ zendt naar linkerkant en linkerkant ‘a’ ontvangt de liefdevolle energie gemeten als biofotonemissies Deze afbeelding is gereproduceerd met de vriendelijke toestemming van Dr. Konstantin Korotkov (www.korotkov.org) en P. Krishna Madappa ( www.ISSSTAOS.org )

Lees ook eens:  HAARP en Geoengineering en Nostradamus

In dit experiment werd het beeld vastgelegd van een persoon (aan de rechterkant in de afbeelding, met het label ‘b’) die opzettelijk liefdevolle gedachten naar de andere persoon stuurt (aan de linkerkant, met het label ‘a’). Er kan een uitbarsting van energie worden gezien die het lichaam van de ‘zender’ verlaat vanuit het hartgebied en wordt geaccepteerd door het hart van de ontvanger.

Wat nog indrukwekkender is, is dat de zender en de ontvanger zich in twee afzonderlijke gebouwen bevonden toen het experiment werd uitgevoerd en de beelden werden gemaakt!

Deze studie bevestigt heel duidelijk dat wanneer onze gedachten, gevoelens en intenties coherent zijn, we een krachtige resonantie-energie creëren die ons persoonlijk kan beïnvloeden en ook anderen kan beïnvloeden.

Dit is een mooi voorbeeld van hoe het nieuwe wetenschappelijke paradigma ons de kracht laat zien die we hebben om onszelf en de omgeving te genezen met onze gedachten, gevoelens en intenties.

Welke ‘vibes’ stuur jij vandaag naar je vrienden en collega’s?

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥