web analytics
11:11 Dubbele getallen
Paranormaal

Quijabord is gevaarlijk!

Artikel over het Quijabord.

Ik ben daar persoonlijk zeer op tegen! Ik zou zeggen test het niet uit en doe je dat wel dan,… de consequenties zijn dan voor jouzelf…maar wat als je denkt, dat die er niet zijn?
Ik vermoed dat er slechte entiteiten of geesten zijn die aardgebonden zijn.
Boze geesten die stierven en op de aarde zijn blijven hangen.
Die kun je dan oproepen.
Dat wil je echt niet.
Er zijn genoeg verhalen, en zelfs video’s te vinden online die je kunnen vertellen hoe slecht dat kan aflopen.
Niet aan beginnen!
Lees het artikel hieronder maar eens.

Mijn persoonlijke ‘Ouija’-ervaring

A rip of Ashley Madison inviting the lonely to leave their mortal flesh to join the undead for love. / (get it? a RIP? heh heh.) / ---—- / SOCIAL / Instagram: @littlesisternc / Facebook: www.facebook.com/littlesisternc / Tag us! #littlesisternc • Millions of unique designs by independent artists. Find your thing.

-We hebben allemaal de horrorverhalen gehoord of gelezen die horen bij het gebruik van een spiritboard. Maar ongeacht de authenticiteit van een bepaald verhaal, er is een onderliggende waarheid; daadwerkelijk kwaad, vernietiging en kwaadwillige vertakkingen kunnen het gevolg zijn van het gebruik van Ouija. Het is mijn pech geweest om uit de eerste hand enkele valkuilen te hebben meegemaakt. Sommige mensen denken misschien dat de minder belangrijke gebeurtenis die ik ga beschrijven, louter toeval is. Misschien heb  je wel gelijk.

Tijdens mijn middelbare schooljaren was ik geïnteresseerd in allerlei spirituele en occulte onderwerpen. Mijn verhoogde gevoel van intuïtie was meestal alert maar toch bracht mij dit af en toe in een paar vreemde omstandigheden; vooral omdat ik nooit mijn paranormale vermogens met vrienden had gedeeld. (meesten doen dit niet!)

Op een avond was ik op een feest in de kelder van het huis van een vriend. Veel van de jongeren waren van andere middelbare scholen, wat niet ongebruikelijk was. Ik was eerder in dit specifieke huis geweest en de al op leeftijd zijnde ouders van mijn vriend hebben ons zelden onderbroken. Ik zal niet liegen, er was bier en wijn bij de hand.

Lees ook:   Voorspellingen 2017

Ik zat op de bank, dronk een biertje en sprak tegen een meisje dat ik zojuist had ontmoet. Bij de ronde salontafel waren er 5 of 6 kinderen verzameld rond een Ouija-bord. Dit was in de jaren 1970 en Ouija borden waren enigszins populair; in feite verkocht mijn vader deze en andere divination items in de hobbywinkel van onze familie. De meeste mensen beschouwden Ouija als goedaardig amusement. Ik had andere ideeën, zelfs toen, maar ik keek geïnteresseerd toe.

Quija Board

Ik weet niet precies wie of wat ze probeerden te contacteren, maar het leek erop dat de zaken snel uit de hand liepen. Een van de meisjes begon te klagen dat iemand in haar oor fluisterde en dat iemand haar borsten had gepakt. Het was duidelijk dat ze serieus en boos was. Omstreeks dezelfde tijd keek ik naar het gezicht van de man die recht tegenover dit meisje zat. Hij had een vreemde grijns en staarde haar recht aan. Het leek alsof hij over de tafel zou springen en haar zou aanvallen!

Ik werd gealarmeerd en herinner me dat ik naar zijn ogen keek en tegen mezelf zei ‘stop … nu!’ Opeens schoot hij een slechte blik naar mij. Hij was echt verstoord en zijn neusgaten trilden! Hij stond meteen op en liep naar me toe. Het meisje met wie ik zat, zag hem naar ons toe komen en schreeuwde. Zijn armen en handen waren uitgestrekt en hij probeerde me te grijpen. Ik was in staat om naar rechts te manoeuvreren en hem naar beneden te trekken op de bank. Terwijl ik hem vasthield, kwamen twee andere jongens me te hulp. Hij kalmeerde snel en we lieten hem los. Hij verontschuldigde zich voor het aanvallen van mij. Ik merkte dat hij tijdens de Quija zitting beïnvloed was door iets.

Lees ook:   Als je het gevoel hebt dat iemand naar je kijkt.

Terwijl we zaten en bespraken wat er was gebeurd, schreeuwde het meisje (dat eerder had geklaagd) en wees boven het Ouija-bord. De planchette zweefde ongeveer 2 voet boven de salontafel in de lucht! Iedereen rende naar de andere kant van de kelder in een poging zich te distantiëren van de zwevende planchette. Mijn vriend en ik stonden naast de bar terwijl ik me op het object concentreerde. Ik had geen idee van wat deze verbazingwekkende anomalie veroorzaakte. Mijn vriend bleef maar zeggen ‘Wat is het?’ ‘Wat is het?’ Plots stortte het planchette met opzettelijke kracht op het bord. De flessen en glazen op de salontafel vlogen alle kanten op. Die jongeren aan de andere kant van de kelder renden snel de trap op; en gingen via de keukendeur naar buiten. Partij over!

Ik heb geen namen bekendgemaakt omdat sommige van die jongeren die deze partij bijwoonden beweren dat deze gebeurtenis hen heeft achtervolgd; zelfs tot op de dag van vandaag.

Het meisje dat tijdens de Ouija-bordensessie werd

Het bord waar ze mee spelen tijdens de homeparty van pip om te vieren dat ze haar eigen huisje heeft.

aangevallen, had een kort leven. Ik ken de intieme details niet, maar via andere bekenden werd ik me ervan bewust dat ze stierf tijdens een brute aanval en overval in Texas in 1987.

Ik  bleef contact houden met een paar van die mensen die er die avond waren . De meesten van hen hebben een moeilijk leven gehad. Tenminste één bezweert dat iets kwaads aan hen verscheen die avond op het feest en hen achtervolgde voor vele jaren.

Het is mij duidelijk dat tijdens dat feest iets kwaadaardigs is opgeroepen. Ik weet niet wat de deelnemers zeiden of vroegen, maar ik geloof oprecht dat sommigen van hen de gevolgen hebben ondervonden.

Lees ook:   Vliegende stoelen verwonden bewoners spookhuis

Planchets:)

Ik heb zelden deze persoonlijke ervaring overgebracht en veel details uit mijn verhaal gweggelaten. Ik zal onthullen dat veel van de mensen die mijn raad en begeleiding zochten, ervaring hadden met spiritboards. Is het toeval? Mogelijk, maar ik heb gemerkt dat omstandigheden waarbij het bovennatuurlijke is betrokken, zelden toeval zijn. Lon

https://www.phantomsandmonsters.com/2019/06/my-personal-ouija-experience.html

Ik had buren die zo’n bord hadden… ik heb dit bijna nooit verteld aan iemand.
Ze vonden het erg interessant en ze waren zo spiritueel, dat ze dat gewoon konden handelen! Ik heb ze nog gewaarschuwd!
Op een dag zag ik flink gescheurde gordijnen in een slaapkamer boven en ja ze hadden katten!
Niet dat katten niet in paniek kunnen raken door slechte geesten!

Frappant was dat mijn zoon en ik op een nacht dezelfde  droom hadden over een wezen in de gang, een geest die gekleed was in een donkerbruin habijt, met slechte neigingen!
Voelde echt slecht! Ik had al een naar gevoel boven en dan richting de muur naar de buren toe. Maar ik ontken dat dan altijd voor mijzelf zo van ”och niks aan de hand! Doe niet zo raar e.d.”
Ja voor je het weet ga je zweefteven! Moet je niet hebben!

Maar die droom vond ik  vreemd, zeker als je beiden dezelfde droom hebt!

Nu ken ik iemand die veel weet van dat alles, ja, ja nog meer dan ik! 😉
En ze zei dat ik zout moest strooien in de gang, richting die kant van de muur, tot boven aan toe.

Nou ja, dat doe je dan maar..ja eh baat het niet, schaadt het niet immers…en daarna

Was het over, voelde alles weer zuiver en fris,  maar niet lang daarna was dat gordijn stuk en zijn de buren kort daarna verhuisd.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien