web analytics
...

“Ghostbusters” vonden menselijke resten in de paranormale kelder

“Ghostbusters” vonden menselijke resten in de paranormale kelder

Het Ghostbusters-team van Lancashire kwamen in een oud verlaten huisje, dat als spookachtig wordt beschouwd.

Het huis is gelegen in de stad Newhall, South Derbyshire, aan Whitchurch Road, nabij de snelweg A530. Tijdens de studie in het huis klom het team de kelder in en begon daar in een nis te graven. Eerst groeven ze daar een vreemde rode lappenpop op en tot hun afgrijzen zagen ze een bot, dat ze als menselijk herkende. Tijdens het werken in de kelder filmde het team alles op video

Zodra het bot werd ontdekt, contacteerden de “spookjagers” onmiddellijk de politie, die onmiddellijk ter plaatse arriveerde. Het was op de vroege ochtend van 18 december. Volgens het team vond er een moord plaats in dit huis en werden de overblijfselen verborgen in de kelder, waardoor het huis een toevluchtsoord werd voor een rusteloze geest of verschillende geesten.

De politie had hier echter een eigen mening over. Gepubliceerd op 20 december van de lokale pers in een artikel bepaalde men dat het hele incident fake was. De politie bevestigde dat ze in de nacht van 18 december daadwerkelijk naar het verlaten huis waren geroepen en het dijbeen dat daar werd aangetroffen was op het eerste gezicht waarlijk menselijk. Het hele incident als geheel was naar hun mening echter opgezet werk en het bot werd door het team van ‘geestjagers’ waarschijnlijk zelf in de kelder gegooid. Op dit moment onderzoekt de politie het bot en probeert het uit te zoeken waar het vandaan komt en of het oud of vers is. Toen hij dit vonnis hoorde, rebelleerde “Ghostbusters” en vertelde verslaggevers dat ze niets hadden vervalst, maar de politie ontkende eenvoudig alles wat een “paranormale kleur” heeft. Daarna namen de journalisten contact op met de politie en vroegen hen waarom het incident volgens hen nep was. Ze kregen geen antwoord.

Lees ook:   De geest van een hond

 

Bron https://paranormal-news.ru/news/okhotniki_za_prividenijami_nashli_v_paranormalnom_podvale_ostanki_cheloveka/2018-12-26-15299

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

Whitelist deze website aub, want van de advertenties betalen wij het onderhoud en de server voor deze website. Dank hiervoor!