web analytics
11:11 Dubbele getallen
Mysterie

Bizar – ontvoeringsvideo vrouw

De camera legt vast hoe de vrouw uit haar bed verdween en 12 minuten later weer verscheen.

Deze bizarre video van een vrouw die in haar eigen bed verdwijnt, werd in 2010 gefilmd op een beveiligingscamera, maar werd pas in 2021 openbaar gemaakt. Het ging onlangs viraal toen een ander artikel erover in een Britse krant verscheen.

De video werd vrijgegeven aan het publiek dankzij het Birmingham UFO-onderzoeksteam BUFOG, dat het blijkbaar lukte om het te krijgen van een direct slachtoffer van de “verdwijning”.

Ufologen geloven dat de bewakingscamera het moment heeft vastgelegd waarop de vrouw werd ontvoerd door buitenaardse wezens en vervolgens werd teruggebracht. 

Geen “vangende” stralen en vluchten door het raam de lucht in, de vrouw verdwijnt gewoon in een seconde en de deken valt op het lege bed, en na 12 en een halve minuut “dematerialiseert” ze net zo plotseling in haar bed.

Volgens BirminghamLive werden de griezelige beelden gefilmd in het huis van een familie in Droitwich, Worcestershire, VK, dagen nadat de vrouw levendige herinneringen had aan de ontvoering door buitenaardse wezens.

De camera is door haar man geïnstalleerd om haar te kalmeren en haar te helpen beter te slapen na dit incident. Tijdens die specifieke nacht had ze een tweede ontvoeringservaring en ’s ochtends werden de camerabeelden die tijdens de nacht waren gemaakt, gecontroleerd.

Op de beelden is de vader links en de moeder rechts onder een dekbed te slapen. De deken aan moeders kant gaat omhoog, maar valt dan op het bed, waardoor de indruk ontstaat dat ze verdwenen is. Na 12,5 minuut komt de deken weer heel hoog omhoog en als hij neerzakt is de moeder weer zichtbaar.

Dave Hodrien , hoofdonderzoeker voor BUFOG, analyseerde de beelden en concludeerde dat het echt was en geen opzettelijke hoax.

De journalisten wendden zich tot de Britse ufoloog Nick Pope , die bekend staat om zijn onderzoek naar meldingen van UFO-waarnemingen in het Britse Ministerie van Defensie tussen 1991 en 1994, en vroegen hem commentaar te geven op deze video: 

“Ik heb deze video eerder gezien en een korte ontmoeting gehad met het paar, hoewel ik de zaak niet persoonlijk heb onderzocht”, antwoordde Pope.

“Eerlijk gezegd is er hier niet veel tussenweg: het is ofwel een hoax, of iets heel griezeligs en mogelijk niet van deze wereld. Helaas ben ik vervroegd uit het ministerie van Defensie gegaan voordat ik deze video zelfs maar had gezien.

“Als ik deze beelden had toen ik op de UFO-afdeling zat, en als ik ook toegang had tot de beeldapparatuur, had ik een goede wetenschappelijke analyse kunnen doen met behulp van de middelen en beeldanalysemogelijkheden van de inlichtingengemeenschap. Dat zou snel zeggen: vertel me of de beelden echt of nep waren.”

Bron

Ik dacht juist dat de linkse de vrouw was…? Gezien sammige beentjes enzo 😛
Anyways… vreemd dit.

Je ziet dat er iemand in bed ligt en plots in feite op de knieën in bed ligt. Waarom zou je dat doen!?
Ik bedoel eh…?
Als je slaapt enzo.
worshippy AnGel-WinGs.nl  Ja toch? emo AnGel-WinGs.nl

 

Nou goed diegene lijkt weg te zakken in het matras (bed) (is er opzettelijk iets gemaakt waardoor iemand kan wegzakken?)
Komt terug op een vreemde manier, alsof diegene op een plank ligt…? Misschien in het matras gemaakt en die plank zakt dan naar beneden ofzo.
En dan wordt partner ernaast ineens wakker met zwaaiende armen… Beetje overdreven zo midden in de nacht.
Kwenie hoor… Lijkt me opzet…

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥