...
Mysterie

Onzichtbare entiteiten die in de atmosfeer van de aarde leven

Thunder Energies Corporation, een optica-, kernfysica- en energiebedrijf en gerund door de aan Harvard opgeleide Italiaans-Amerikaanse kernfysicus Dr. Ruggero Santilli, beweert “onzichtbare entiteiten” te hebben ontdekt die in de atmosfeer van de aarde leven. Dr. Ruggero Santilli publiceerde een artikel waarin hij het bestaan ​​onthult van deze onbekende onzichtbare entiteiten van het donkere en heldere type die volledig onzichtbaar zijn voor onze ogen. Bovendien zouden deze wezens ons kunnen bespioneren, aldus Dr. Santilli. Dr Santilli gaf zijn bevindingen een meer sinistere wending.

Lees ook:   The Forbidden History Of The Anunnaki: 14 Tablets of Enki onthult fascinerende details

Gerelateerde artikelen

Back to top button