...
Mysterie

Ongewone schreeuwende geluiden uit de lucht Opgenomen in Bryan, Texas

YouTuber Daniel Robb heeft onlangs beelden gedeeld van ongebruikelijke schreeuwende geluiden die uit de lucht komen tijdens een onweer in Bryan, Texas op 27 mei 2020.

Robb begon met het filmen van de storm door het raam van zijn appartement rond 20.30 uur. Kijkend naar de video , is het ‘geschreeuw’ met vrij regelmatige tussenpozen te horen. Zoals Robb in de beelden stelt, bestonden de geluiden uit een ’trillingsgeluid’ gevolgd door een luide kreet ‘als een banshee … een bloedstollende schreeuw’. Dit geschreeuw duurde minstens een half uur

Volgens Robb is er geen spoorwegwerf in de buurt, noch een fabriek, of iets anders dat hij kan bedenken dat verantwoordelijk kan zijn voor de ongebruikelijke harde geluiden. Sommigen hebben gespeculeerd dat het een sirene zou kunnen zijn, of misschien extreem sterke winden (waarvan bekend is dat ze extreme huilende geluiden veroorzaken). Een andere claim is dat het gekrijs werd veroorzaakt door een slecht functionerende ventilatieopening in een nabijgelegen laboratorium. Dit kan heel goed het geval zijn, hoewel sommigen niet overtuigd zijn.

Later in de video sprong Robb op zijn fiets en ging op zoek naar de oorsprong van het geluid. Hij kon het niet vinden. Volgens zijn beschrijving leek het geluid van grote afstand te komen en toch was het extreem luid.

Andere buren kwamen buiten bij hem staan, nieuwsgierig naar het vreemde gejammer.

Om toe te voegen aan het mysterie, eerder op de ochtend, was Robb getuige van een ‘bos jets’ die in de buurt vlogen (te zien in een andere video ), met name over het gebied waar het geschreeuw later zou optreden. Dit werd gevolgd door wat hij omschreef als heel vreemd weer. En toen begon het schreeuwende geluid. De video belicht ook een donkere plek tussen de wolken, onthuld tijdens blikseminslagen.

Lees ook:   Gerichte energie-aanval' treft het personeel van het Witte Huis

Nog vreemder: een opmerking noemt de mogelijkheid van een Thunderbird. “Als het er is en zo schreeuwt,” schreef de commentator, “ik maak me zorgen dat er iets heel, ZEER fout is … voor mij betekent dit echt het einde van de wereld.”

Gerelateerde artikelen

Back to top button