...

25 juni 2021

 

Een zwarte vogel die in de lucht blijft hangen…

Klik op het plaatje

 

Een inwoner van de stad Gallup, New Mexico, VS, publiceerde op haar Facebook-pagina een zeer vreemde foto en video met een grote zwarte vogel in de lucht, die in de ruimte hing, zijn vleugels spreidde en volledig onbeweeglijk was.

Volgens Kailin Bowman werd de video gemaakt door haar partner Jay, die hun dochter Lily die ochtend naar school bracht. Op een gegeven moment zag Lily deze vogel in de lucht en zei: “Kijk, de vogel is bevroren!”

Jay zag dit object ook en raakte er zo in geïnteresseerd dat hij de auto onmiddellijk stopte en begon na te denken over wat daar ongewoon was

Hij zag eigenlijk een zwarte vogel laag in de lucht hangen, als een grote kraai, die zijn vleugels spreidde en helemaal niet bewoog. Daarna fotografeerde Jay het object en nam ook een foto.

Volgens Jay was het als een kraai die door de lucht vloog, met zijn vleugels wapperde en plotseling volledig bevroor. Hoewel niet, niet helemaal. Als hij goed keek, zag Jay de vogel zijn bek een beetje bewegen.

“Ik heb absoluut geen idee van wat het zou kunnen zijn? Wat vind je hiervan?” Schreef Kailin in een commentaar op de video.

De video verspreidde zich binnen een paar dagen over het internet en de meeste commentatoren schreven dat het een typische “Glitch in the Matrix” was. Er waren ook versies van fake, maar Kailin is een gewone jonge vrouw en ze heeft de meest gewone pagina op het sociale netwerk, ze is geen blogger, geen fan van dergelijke grappen en andere dingen.

Lees ook:   Een parallelle wereld...

Helaas blijft het onbekend hoe lang dit fenomeen duurde en hoe lang Jay en Lily het zagen en of ze vertrokken onmiddellijk nadat ze de video hadden opgenomen, en of deze kraai  daar nog steeds hangt.

https://paranormal-news.ru/news/gljuk_v_matrice_s_zastyvshej_v_vozdukhe_voronoj_zasnjat_v_nju_meksiko/2020-02-10-16642

Gerelateerde berichten