web analytics
11:11 Dubbele getallen
Mediums / Toekomst

Meerdere top paranormaal begaafden waarschuwen voor ‘World-Ending Event’ aan het eind van het jaar

Meerdere top paranormaal begaafden hebben gewaarschuwd dat er tegen het einde van dit jaar een catastrofale gebeurtenis zal plaatsvinden die de loop van de mensheid permanent zal veranderen.

Het grote publiek is zich nu bewust van False Flag Operations die door de elite worden uitgevoerd en vervolgens de schuld aan iemand anders geven. Ze worden nu regelmatig in realtime opgeroepen op sociale media. En de machthebbers raken in paniek omdat ze ons niet langer kunnen misleiden.

Infowars.com rapporteert: Volgens de wetenschappelijke gegevens hebben bijna alle mensen een zekere mate van paranormaal bewustzijn. En sommigen van ons worden zich daar scherp van bewust. De term Remote Viewing werd bedacht door het Amerikaanse ministerie van Defensie toen zij mensen op dit gebied begonnen op te leiden. Het is de kunst om met het geestesoog een onbekend doel op elke afstand te bekijken en nauwkeurige gegevens op te halen. Om deze gegevens te verfijnen, werken Remote Viewers als team samen en zoeken naar overtollige gegevens.

Remote Viewing-teams zoals de Future Forecasting Group werken met een dubbelblind protocol. Dit betekent dat ze niet weten waar of wat het doelwit is. De informatie die ze krijgen is een willekeurig aangewezen nummer, zoals; A9I5-Q7K4. Terwijl ze blindelings naar het doelwit kijken in een meditatieve staat van focus, flitsen er beelden in de geest en worden ze onmiddellijk geschetst en verzameld. De Future Forecasting Group is succesvol geweest in het voorspellen van het incident op het Panamakanaal, de vernietiging van de Kakhovka-dam in Oekraïne, de Halloween-stormloop in Zuid-Korea, politiegeweld bij het Canadese Trucker-protest en vele andere. Deze zijn allemaal te vinden op Future Forecasting Group.com.

Lees ook:   Wanneer stopt de oorlog met Rusland en de Oekraïne

De Future Forecasting Group kreeg onlangs de doelstelling van de volgende financiële crisis toegewezen. Vanwege hun dubbelblinde protocol was de enige informatie die ze kregen een willekeurig getal. Maar de kijkers werden allemaal afgeleid door overweldigende beelden van een catastrofale gebeurtenis. Ze zagen allemaal hetzelfde. Enorme explosies met meerdere inslagpunten, kleine deeltjes en puin dat uit de lucht valt, mensen die ziek zijn van Cesium, de gevaarlijkste van alle radioactieve isotopen. Gebruikt in Dirty Bomb-scenario’s. Ze zagen politiecontroleposten, mensen die ondergronds onderdak zochten en een uittocht van verdrietig uitziende mensen.

Remote Viewing gaat al millennia terug in de geschiedenis. En wordt al tientallen jaren herhaald in de huidige wetenschappelijke gegevens. Volgens dit oeuvre zijn de meeste mensen daartoe in staat. En dit is de reden waarom het Predictive Linguistics-programma van Clif High werkt.

Door de gehele menselijke taal op het World Wide Web te lezen, zal het programma herhaalde woorden en zinsneden in alle talen opsommen, waardoor een macroscopisch beeld ontstaat van waar iedereen het over heeft. Dus als alle mensen paranormaal begaafd zijn, of ze het nu weten of niet, dan zou je het zien in het collectieve gebabbel. Vooral bij traumatische gebeurtenissen. Hoe groter het trauma, hoe meer mensen hun angst online zouden uiten. En er zijn sleutelwoorden te vinden. Zoals het woord “ejecta”, dat steeds vaker voorkomt in het werk van Clif High. Waaruit dezelfde gebeurtenis blijkt.

Predictive Linguistics onthult een tijdsbestek waarin een grote gebeurtenis plaatsvindt op het moment dat de spanningstaal eindigt en de loslatentaal begint. De spanningstaal is het psychische bewustzijn vóór een gebeurtenis. En de releasetaal is het evenement zelf, zoals iedereen op de hoogte wordt gesteld. Op basis hiervan verwacht Clif High dat deze gebeurtenis eind dit jaar zal plaatsvinden.

Lees ook:   Spirituele website Dagaz

Zowel de Predictive Linguistics als de Future Forecasting Group zagen dat dit een beslissing was die door een of andere fractie van de regering was genomen. Verschillende mensen zagen dat er op een knop werd gedrukt. En ze stellen voor dat als er voldoende ogen gericht zijn op de machthebbers, dit misschien nooit zal gebeuren.

Bron

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button