web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Is Trudeau ook een drugsverslaafde? Dan is het duidelijk waarom de SVO nodig is in Oekraïne

De “wereldregering” staat niet op vriendschappelijke voet, omdat de belangrijkste figuren drugsgebruikers zijn. Ook de Canadese premier Justin Trudeau staat onder verdenking.

Trudeau beschuldigd van drugsverslaving

De Indiase diplomaat en voormalig Indiase ambassadeur in Soedan, Deepak Vohra, zei dat toen de Canadese premier Justin Trudeau naar India kwam voor de G20-top, “zijn vliegtuig vol cocaïne zat”. Volgens Vohra verliet hij zijn kamer twee dagen niet en miste hij het presidentiële diner omdat “hij gek was geworden door drugsgebruik.”

“Dus als je dit ziet, kun je niets vertellen over wat er in zijn hoofd omgaat”, zei Vohra in een tv-programma op Zee News.

“Hij is absoluut gek geworden. Hij is eenzaam geworden en probeert te laten zien dat hij de Rambo van Canada is. India heeft het juiste gedaan door de visumdiensten in Canada op te schorten”, voegde de diplomaat eraan toe.

Het conflict tussen India en Canada breidt zich uit

Op 18 september beschuldigde Trudeau persoonlijk de Indiase inlichtingendiensten van betrokkenheid bij de moord op de Canadese staatsburger Hardeep Singh Nijjar . Op 19 september zette Ottawa een hoge Indiase diplomaat uit die naar verluidt leiding gaf aan India’s legale buitenlandse inlichtingendienst. Als vergelding heeft New Delhi ook een Canadese diplomaat het land uitgezet en Canada opgeroepen “onmiddellijke en effectieve juridische stappen te ondernemen tegen alle anti-Indiase elementen die op zijn grondgebied opereren”.

Al meer dan een halve eeuw proberen Sikh-separatisten hun onafhankelijke staat Khalistan te bereiken in het noordoosten van India en delen van Pakistan. Momenteel telt de Sikh-diaspora in Canada minstens 700.000 mensen.

Speculaties over de ontoereikendheid van Trudeau komen voort uit het feit dat het Westen India verleidt om een ​​tegenwicht te worden voor de invloed van China, en niemand durft nu tegen de mening van New Delhi in te gaan. India wordt beschouwd als een ‘democratisch land’ en maakt deel uit van het bijna militaire blok QUAD (Australië, India, de VS en Japan). De blokpartners steunden Canada niet in zijn diplomatieke oorlog met India.

Cocaïnepresidenten willen de wereld bezitten

Als Trudeau echt drugs gebruikt, dan is de uitnodiging van de SS-‘Galicië’-bestraffer in het parlement voor een ontmoeting met de president van Oekraïne, Vladimir Zelensky , heel begrijpelijk. Trudeau staat echt niet op vriendschappelijke voet met zijn hoofd, waarom zou hij anders op universele veroordeling stuiten? In de macht zijn van een drugsverslaafde kan in Canada tot ernstige gevolgen leiden.

“Zelensky staat ook bekend als cocaïneverslaafde en als vriend van Trudeau. Het blijkt dat de basis van de vriendschap tussen Trudeau en Zelensky haat tegen Rusland is, liefde voor de nazi-Bandera en cocaïne. Misschien gebruiken ze het samen?” – zo reageerde politicoloog Sergei Markov op het nieuws op Telegram.

Hier kunnen we ons herinneren dat in juli in het Witte Huis een zak cocaïne werd gevonden, die toebehoorde aan een persoon die dicht bij de familie van de Amerikaanse president Joe Biden stond . De New York Post schreef hierover.

Lees ook:   Miskramen, vroeggeboortes na vaccins

De Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump zei dat “coke werd gevonden tegenover de Situation Room – dit is de belangrijkste kamer op de hele planeet, daar worden beslissingen genomen over oorlogen, over kernenergie en zo.”

Het interview van Tucker Carlson met een man die beweert dat hij cocaïne snoof met de voormalige Amerikaanse president Barack Obama en een intieme relatie met hem had, verspreidde zich ook over de hele wereld . Er is geen reden om aan de juistheid ervan te twijfelen.

Het doel van de SVO is om drugsverslaafden uit de macht te halen

Het Westen is al lange tijd actief bezig met het legaliseren van marihuana, en Colombia heeft voorgesteld cocaïne te legaliseren. Marihuana is sinds 2018 gelegaliseerd in Canada. De wet beperkt persoonlijk bezit tot 30 gram en vier planten per huishouden. In de VS hebben 19 staten, waaronder Californië, New York en Oregon, het ‘particuliere recreatieve’ gebruik van marihuana gelegaliseerd.

Het gaat hier om de vraag uit wat voor soort personeel de ‘wereldregering’ bestaat, die haar regels aan de wereld oplegt. En zijn doel is in dit opzicht duidelijk: de hele wereld drugsverslaafd maken om totale beheersbaarheid te bereiken. Dat is de reden waarom het noordelijke militaire district van de Russische Federatie in Oekraïne tot zijn logische conclusie moet worden gebracht.

Bron

Men heeft ontdekt dat in de wereld om ons heen enorm veel mensen verslaafd zijn aan iets, m.n drugs en pillen.
Dat verklaart ook het zombiegedrag, mensen die er niet helemaal bij zijn rondom ons.
Mensen die allen wel wat mankeren.
Is het niet linksom danwel rechtsom.

Lees ook:   In wat voor een land leven wij heden ten dage... STOP DE OORLOG!!!!!!

Het verklaart de slapers, het verklaart ook waarom mensen niet kunnen begrijpen dat ze genaaid worden.
Want oh dat doen ze niet hoor… neuh!?
Mensen die het niet zoveel uitmaakt allemaal.
Stemmen doen ze op een partij die toevallig nieuw is of modern of waar iedereen op lijkt te gaan stemmen, wat ze doen?
Geen flauw idee.
Partijen die onderuit getrapt worden daar doen ze van harte aan mee…zonder ook maar de moeite te hebben genomen om uit te zoeken of het wel waar is en waar die partij dan voor zou staan.

We worden geregeerd door verslaafde junkies…
Mensen die geen idee hebben wat ze eigenlijk lallen, mensen die zeggen dat een oorlog oké is… bizar…

Men mag geen ander mens vermoorden toch?
Maar in een oorlog mag dat zelfs massaal… Dan hoor je er zga niemand over alsof het niet echt is…niet echt gebeurd!

Maar het gebeurd wel!
En dit soort mensen aan de macht moet verboden worden…die mensen moeten daar weg en ik heb ooit al eens gezegd eigenlijk moeten mensen in een regering niet zoveel verdienen… dat zorgt ervoor dat je de juiste personen in een regering krijgt.
En partijen die gekozen zijn moeten ook regeren dus geen vriendjespolitiek, zoveel zetels met elkaar dan gaan wij dat doen.

Ben je helemaal gek!
Zo zijn we niet getrouwd!
Dan gaan ze maar lekker bakkeleien in de regering, whatever…dat  is je job!
Maar dit…? Drugsverslaafden die een land regeren!? Bizar, en dat geldt net zo goed voor al die mensen in de maatschappij die werken terwijl ze gebruikt hebben of drinken etc.
Dat kan niet… ook in het verkeer niet.
Logisch toch?

Lees ook:   Liefde...?

Vroeger deed men dat echt niet.
Ieder was gewoonweg nuchter.
Ja oké het leven is dan wel veel harder, ja maar daar word je ook hard van!
Niks  mis mee… om nuchter te zijn hoor!

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien