web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Je kind naar een oorlog sturen? Je kunt het nog voorkomen dus stem verstandig AUB!

Dienstplichtigen naar Oekraïne? Kamer sluit het niet uit

Stem alleen op de groenen!

Dienstplichtigen naar Oekraïne? Kamer sluit het niet uit

(knettergek zijn ze!)

De rol van Nederland in de oorlog tegen Rusland wordt steeds groter. Nu functioneren we als doorvoerland voor tanks, sturen we wapens en geld. Straks komen daar F-16’s bij, dankzij de oorlogshitserij van onder meer D66. De escalatie wordt niet geschuwd. In plaats van op vrede aan te sturen, om tafel te gaan zitten en mensenlevens te sparen, duwt het kartel ons steeds verder een oorlog in die niet de onze is.

Alle reden voor zorgen, vindt FVD-partijleider Thierry Baudet. De zware verliezen aan de Oekraïense zijde betekenen immers dat er niet alleen materieel, maar mogelijk ook manschappen vanuit de NAVO zullen worden ingezet. Het zou, beredeneerde Baudet, daarom zomaar kunnen dat Nederlandse soldaten naar Oekraïne zullen worden gezonden. In combinatie met de opkomende vraag voor de dienstplicht een zeer beangstigende ontwikkeling.

Daarom diende Baudet een motie in om uit te sluiten dat Nederlandse dienstplichtigen zullen worden uitgezonden naar Oekraïne. De Kamer stemde in overweldigende meerderheid TEGEN. SP, Denk, D66, CDA, GroenLinks, Partij voor de Dieren, VVD, Volt, SGP en de fracties van Omtzigt, Den Haan en Gundogan willen niet uitsluiten dat Nederlandse jongeren, uw zoons, dochters, broertjes of zusjes, zullen worden gedwongen om te vechten tegen Rusland.

De verkiezingen op 15 maart gaan indirect over de Eerste Kamer. Dáár ligt de beslissingsmacht. Onthoud deze motie dus goed wanneer u het stemhokje binnenloopt. Deze verkiezingen gaan over vrede of oorlog – over leven of dood!

Stem tegen de OORLOG!!!!

https://fvd.nl/nieuws/dienstplichtigen-naar-oekraine-kamer-sluit-het-niet-uit

Psje

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥