web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

Rijke elite ‘vereist’ nu niet-gevaccineerde bemanning om met hun jets te vliegen, beweert piloot: Oh de ironie!!!

Niet gevaccineerd, omdat de bedrijven waarvoor ze werken het niet verplichten”, vertelde een voormalige Jetstar-piloot. “Passagiers van een luchtvaartmaatschappij die een ticket hebben gekocht, hebben die luxe niet.”

Voormalig Jetstar-piloot Alan Dana beweerde dat de rijken op zoek zijn naar niet-gevaccineerde piloten om met hun privéjets te vliegen.

Dana zei dat Josh Yoder, het hoofd van de Amerikaanse Freedom Flyers, een anti-vaccinatie mandaatgroep van piloten, vragen ontvangt van elites die geïnteresseerd zijn in het inhuren van niet-gevaccineerde piloten om hun zakenreizen te vliegen.

“Hij krijgt nu telefoontjes van rijke zakenmensen en bedrijven om hun leidinggevenden rond te vliegen op zakenvliegtuigen met de niet-gevaccineerde bemanning”, zei Dana deze week in “Maria Zeee Uncensored”.

Niet -gevaccineerde piloten zoals Josh Yoder worden een gewild product voor de ultrarijken
“Ze krijgen de luxe om te kunnen kiezen omdat er nog steeds een groot aantal bemanningsleden beschikbaar is in de Verenigde Staten die niet zijn gevaccineerd omdat de bedrijven waarvoor ze werken heb het niet verplicht gesteld.”

“Deze rijke zakenlieden hebben niet-gevaccineerde bemanning nodig op hun zakenreizen,” voegde Dana eraan toe. “Passagiers van een luchtvaartmaatschappij die een ticket hebben gekocht, hebben die luxe niet.”
Dana, een voormalig piloot van JetStar, een in Singapore gevestigde luchtvaartmaatschappij, merkte op dat dergelijke vragen niet zo vaak binnenkomen bij de Freedom Flyers-afdeling van Australië, omdat het nog niet zo lang bestaat en niet zo ‘goed verbonden’ is. ”
Bijna alle grote luchtvaartmaatschappijen in de VS hebben in 2021 het experimentele COVID-vaccin voor piloten en bemanning verplicht gesteld, waardoor afwijkende piloten de Amerikaanse Freedom Flyers vormden.
Twee jaar later lijken opkomende gegevens en een toename van gedocumenteerde incidenten van personen die “plotseling stierven” na ontvangst van het COVID-19-mRNA-vaccin de elite aan het twijfelen te brengen wie hen de wereld rondvliegt.

Lees ook:   Questions About the Mail Bomber

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien