web analytics
...
Maatschappij & Psyche

De toespraak van Elon Musk zal je SPEECHLESS maken

Musk is een zakenmagnaat, ingenieur, uitvinder en ontwerper. Elon Musk is de oprichter van Tesla, SpaceX en The Boring Company. Elon Musk is ook de mede-oprichter van Neuralink en OpenAI. Musk wordt door velen beschouwd als de grootste ondernemer van onze generatie vanwege zijn niet-aflatende inspanningen om een ​​betere toekomst voor de mensheid te hebben.

 

 

Lees ook:   Als een hond aanvalt, wat moet je dan doen

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept