web analytics

Kraamkliniek getroffen door raketten in Donetsk. Moeders, verpleegkundigen en artsen geven Oekraïne de schuld

Patrick Lancaster – geweldig man!

Donetsk is de afgelopen weken en vooral gisteren een centrum van aanvallen geworden met naar verluidt meer dan 350 granaten die de stad hebben getroffen. Een van de belangrijkste kraamklinieken werd getroffen. Op weg naar Donetsk gingen we de aanslagen op het ziekenhuis onderzoeken. We vonden een zwaar beschadigd ziekenhuis met honderden aanstaande moeders, baby’s en nieuwe moeders die zich in de kelder verstopten. Er werd zelfs een baby in de kelder geboren. De moeders, verpleegsters en artsen geven Oekraïne allemaal de schuld van de aanvallen op hun ziekenhuis en andere burgergebieden in Donetsk in de afgelopen 8 jaar. Kijk alsjeblieft tot het einde en luister echt naar wat deze mensen zeggen en denk dan na over de situatie waarin ze zich bevinden.

Lees ook:   Overleg EU, Rutte niet uitgenodigd...

Gerelateerde artikelen

Back to top button