web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

De elite zal 120 jaar leven, de mensen 70 jaar

Waarom leven de rijken langer dan de armen? En binnenkort zullen ze meer dan 100 jaar leven en leven? Deze vraag werd gesteld door leden van de American Medical Association.

De elite zal 120 jaar leven, de mensen 70 jaar – dokters
De openhartige relatie tussen geld hebben en een lang leven is de afgelopen jaren gewoon duidelijk geworden. Het materiaal van de vereniging bevat gegevens dat rijke mensen al langer leven dan armen – met gemiddeld 10%.

Waarom? De rijken hebben per definitie gemakkelijker toegang tot hoogwaardige gezondheidszorg als ze een goedbetaalde baan en een normaal inkomen hebben.

In dit geval is het belangrijk om oorzaak en gevolg niet door elkaar te halen. Nog niet zo lang geleden concludeerden socioloog Linda Gottfredson van de Universiteit van Delaware en psycholoog Ian Deary van de Universiteit van Edinburgh in hun werk dat de rijken langer leven omdat ze inherent slimmer zijn. Dus rechtvaardigden ze sociale ongelijkheid – ze zeggen dat dit te wijten is aan de genetische superioriteit van de heersende klasse.

De kinderen van de elite en de rijken zijn slimmer en succesvoller dan de kinderen van arme provincialen, zeiden de wereldberoemde neurowetenschapper en kinderarts Kimberly Noble en collega’s. Nog niet zo lang geleden verscheen er een werk waarin werd gesteld dat de levensstandaard rechtstreeks van invloed is op de cognitieve vermogens van het kind.

Al is het duidelijk dat de armen geen onderwijs krijgen omdat er geen geld voor is. In de USSR bracht het proletariaat de wetenschap zeer goed vooruit, aangezien onderwijs gratis was.

Lees ook:   Erg, vaccindoden

De levensduur van de rijken wordt verklaard door vrij voor de hand liggende redenen:

hoogwaardige medische diensten,
gezond dieet,
ontspannen sportactiviteiten
plus regelmatige rust.
Het is veel gemakkelijker om gezond te blijven zonder jezelf uit te putten met hard werken en zonder elke cent na te jagen.

Daarom leven mensen met creatieve beroepen: wetenschappers, regisseurs, dirigenten, kunstenaars, schrijvers en politici – lang. Zoals de publicist German Sadulaev opmerkte , leven de rijken over het algemeen.

Ze gaan zelden dood, omdat de geneeskunde zo ver gevorderd is dat een plotselinge dood door een hartaanval vrijwel onmogelijk is. Tenzij er een oorlog, een moordaanslag of een wereldramp komt…

Volgens gerontologen en de resultaten van studies gepubliceerd in de Royal Society Open Science, kan een persoon vandaag tot 120 jaar leven als zijn levensstandaard hoog genoeg is.

Genetica beïnvloedt 15-20%, de resterende 80% is de levensstandaard en kwaliteit van voeding (alleen natuurlijke producten), fysieke activiteit (sport, dagelijkse activiteiten), tijdige behandeling van ziekten (hoe eerder ze worden ontdekt, hoe effectiever de behandeling), evenals toepassing van de nieuwste genetische technologieën.

In feite is dit nu alleen volledig beschikbaar voor de leiders van de politiek en het bedrijfsleven – oligarchen, premiers, enz.

De auteurs van Nature merkten ook de indicator van de dynamische toestand van het organisme op – DOSI (Dynamical Organism State Indicator). Onder de vertegenwoordigers van de werkende en zelfs de middenklasse is het vele malen minder dan onder de vertegenwoordigers van de elites.

In de toekomst zijn er volgens experts twee manieren mogelijk.

Als de geneeskunde voor de meerderheid van de bevolking van ontwikkelde landen even goed wordt, zal hun levensverwachting toenemen tot 90-100 jaar.
Zo niet, dan zal de proletariër slecht voedsel blijven eten, in een slechte omgeving leven, hard werken en alleen “basis” medische diensten ontvangen. Hij zal zijn gemiddelde 70 jaar leven, terwijl de rijke “eloi” vrolijk 120- en zelfs 130-jarig jubileum zal vieren.
John Rockefeller stierf bijvoorbeeld op 97-jarige leeftijd en David Rockefeller stierf op 102-jarige leeftijd, met zijn zevende harttransplantatie in zijn borst. Koningin Elizabeth II is al ruim over de negentig en in de afgelopen 30 jaar is haar uiterlijk nauwelijks veranderd.

Lees ook:   Meer besmettingen?

En de presidenten in de Verenigde Staten vechten de afgelopen jaren over het algemeen niet voor een stoel voor de pensioengerechtigde leeftijd. De leeftijd van 80 wordt beschouwd als de norm voor openbare activiteiten voor de wereldelite. Een ander ding is dat alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van geneeskunde een ding blijven voor gebruik in een nauwe kring. Niemand zal het recht op onsterfelijkheid met het publiek delen.

Читайте больше на https://www.pravda.ru/health/1692872-eloi/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken