web analytics

Bewust ouderen omgebracht door overheden

We hebben ontzettend veel bewijs
Het onderzoek van Deevoy ging over ouderen die worden vermoord in ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en verpleeghuizen. Ze sprak met zo’n 50 nabestaanden die hier getuige van zijn geweest. Zestien van hen waren bereid om te worden geïnterviewd door de media. “We hebben ontzettend veel bewijs.”

Zo is er bewijs dat er midazolam is besteld door Matt Hancock, de Britse minister van Volksgezondheid, voor de ‘behandeling’ van coronapatiënten. Het gebruik van midazolam leidt bij dergelijke patiënten tot sterfte, waarschuwde Deevoy. “Hoe meer je toedient, hoe groter de kans dat iemand komt te overlijden.” Ze voegde toe dat het in Amerika wordt gebruikt als executiemedicijn.

Lees verder op NFN

https://www.ninefornews.nl/journaliste-doet-schokkende-ontdekking-overheid-euthanaseert-ouderen-in-ziekenhuizen-en-zorgcentra/

09d89f56cf2a8afa7992c7c23163f24e via Angel-Wings

DIT IS EEN MUST WATCH! Journalist Jacqui Deevoy heeft een explosief verhaal, een verhaal over staatseuthanasie dat ze naar 28 redacteuren heeft gebracht, die niet de moed hebben gehad om het te publiceren!!

Ik ben er onpasselijk van!
Amazing…wat een slechtheid! Dit zal toch niet waar zijn?
😮

Bij NFN schrijft iemand dit:

Dit is EXACT wat er de eerste maanden van 2020 in Nederland is gebeurd! Ik heb dit uit eerste hand vernomen in april/ mei vorig jaar. Bewoners mochten niet verzorgd worden, dat was beleid in verzorgingstehuizen. Douchen mocht niet, eten mocht niet, ze lieten de mensen gewoon dood gaan en ze kregen medicijnen/ pijnstillers voorgeschreven die je normaal alleen aan mensen geeft die in de laatste dagen van hun leven zijn aangekomen! Er zijn mensen mee naar buiten gekomen, ook op de alternatieve/ nieuwe media, maar denk je dat dit groots opgepakt werd? Niet alle nieuwe media is zo goed als het lijkt… er zitten vele rote appels tussen die naar mijn idee stiekem toch door politiek en farma bestuurd worden. Dit is in Nederland dus beleid (geweest), mensen vermoorden in de tehuizen!

Lees ook:   De regering in NL en Bitter Lemon

WTF!wmpl cry via Angel-Wings

Of dit:

Gebeurt hier al jaren. Haldol en Dormicum wordt voorgeschreven als ouderen vanwege dementie onrustig (lees: lastig) worden. En dan zijn ze er in +- drie maanden niet meer. TROS-Radar heeft hier (in 2014?) een uitzending over gemaakt. Zoek maar terug. Ik heb het met mijn eigen vader meegemaakt. Helaas kwam die uitzending te laat. Mijn vader veranderde in een zombie. Had ik het maar geweten wat voor rotzooi ze hem gegeven hebben. Dan had ik daar een stokje voor gestoken. Arme ouwetjes. Afgeserveerd worden, zo respectloos!

 

of deze:

Vond die verhalen over massale doden in verpleegtehuizen in Spanje ook al verdacht.
De pensioenpot is leeggeroofd door allerlei redenen, dus er moeten mensen opgeruimd gaan worden.
Zorg wordt door overheden betaald en die zijn ook failliet.
In een hightechwereld worden velen overbodig en die moeten dus ook weg.
Zorgmedewerkers huisartsen enz. ook, want alles gaat via de pc/programma’s verlopen. Eerst mogen ze nog zelf voor het beeld gaan zitten en later worden ze ingeruild door een virtueel computer persoon.
Dus alles wat via de pc/internet/satellieten verloopt is gevaarlijk/kan gevaarlijk zijn. Ook virtueel geld.
Kijk, als een systeem failliet is, dan kun je ook gewoon een nieuwe cash munt ernaast zetten. Maar die bank moet dan wel van burgers zelf zijn.
Het probleem is: de corrupte macht. En een krankzinnige ideologie om de wereld te veranderen/”verbeteren”. Deze macht heeft zelf de wereld vern..kt en mogen nu zelf bepalen hoe ze het weer gaan invullen.
Wij van wc eend…..
Hier een nieuw voorbeeldje van veranderingen, die naar buiten worden gebracht als iets goeds.
Studenten hoeven minder schoolgeld te betalen, omdat ze nu meer thuiszitten. Maar ze krijgen nu ook weer een lagere studievergoeding, dus er is niks verandert, want mijn dochter moet nu net zoveel bijlenen. School krijgt dus minder geld. En dus is het weer een ordinaire bezuiniging voor de overheid. Tenzij de school ergens anders weer geld krijgt. Kosten van een school/gebouw/leraren enz. gaan gewoon door.
Dit valt dan onder build back better. Ik zie het als: slopen slopen slopen. Langzaam naar hightechwereld zoals bv in Black mirror serie.

Lees ook:   Het belang van aanraking

-Mijn dementerende Oom is in Heerlen aan de morfinepomp gelegd, met de smoes dat hij zwaar Corona zou hebben. Ik ben mij met veel bluf in het verpleeghuis weten te komen en bij hem op de kamer geweest. Hij lag niet aan zuurstof, zijn ademhaling was rustig. Ik heb nog wat geprobeerd met hem te praten, maar hij werd niet meer wakker. Ik zag wel dat zijn ogen begonnen te draaien toen ik met hem praatte, maar hij kon al niet meer boven de morfine uitkomen. In die nacht is hij rustig overleden. De beste man is om zeep geholpen met morfine.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button