web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Youp zijn Wappie ipv Flappie

5bc0da7e4c1e0ea14cdfb6fde3ecec87 AnGel-WinGs.nlWappie
Youp van t hek.. Dit viel behoorlijk tegen. Ik had weinig zin om jouw liedje wappie te beluisteren.
Ik had verwacht op de kast gejaagd te worden, me zwaar getriggerd te voelen… Ik had verwacht dat ik na het zien van jou stukje de pen uit mijn holster zou trekken, de inktpatronen door te laden en mijn magazijnen leeg te schieten op papier.
Niks, ik voelde niks. Het gevoel was er niet.
Ik heb veel zelfspot, ik had kunnen lachen om goede humor ondanks dat ik het er niet mee eens zou zijn.. Niks, ik voelde niks.. Het was slecht. Ik heb niet gelachen, ik heb niet gehuild.
Niks, ik voelde niks…
Als ik iets weet van het vak cabaretier is, dat je een publiek aan het lachen wilt maken maar ze ook een spiegel wilt voorhouden. De tijd heeft je ingehaald, je hebt het niet meer… Ik miste de humor en waar was die spiegel voor mijn gezicht? Niks, het was niks…
Ik zag alleen een oude man, ongemotiveerd en zonder passie. Zijn oude trucje te herhalen voor een zakje geld.
Het grote probleem voor jou is dat links gezever gewoon niet grappig is.
Het was alsof ik naar een treurige persconferentie in het torentje aan het kijken was, een slecht geacteerd gezicht bekeek. Het enige verschil was dat er bij jou een muzikaal deuntje op de achtergrond te horen was, voor de rest was het same shit, different day.
Niks, het was niks…
Het maakt ook niet meer uit wat je probeert, het maakt niet meer uit of ik naar Jinek kijk of naar jou luister.
Het maakt niet meer uit of het NPO1 of RTL4 is, de koek bij jullie is gewoon op.
Het is niks meer, en het zou nooit meer iets worden.
Het linkse gezever, de puppets van de elite.
Het is gewoon vermoeiend om naar te luisteren. Je bent slechts een van die BN-ers die hopeloos probeert populair te blijven.
Je zit zo vast aan die gedachte, dat je links moet lullen om in beeld te blijven.
Je slaat de plank mis, had maar om je heen gekeken, had je niet door,… dat lange Frans meer kijkers trok dan Jinek?
Had je niet door dat jou doelgroep momenteel in angst leeft in hun eigen huis?
Jou doelgroep is bang, bang om naar het theater te gaan, en bang zullen ze blijven, jouw zaal zou nooit meer vol zitten.
Niks, het is gewoon niks..
Je laatste kans op een volle zaal is op de zaal van het IC, de plek waar jou doelgroep ligt, de mensen die hun immuunsysteem hebben ingeruild voor een mondkapje. Als er nog voor jou geklapt zal worden, dan waren het handjes die soppende geluiden maken, terwijl de ontsmettingsgel in de rondte spettert.
Er is alleen een probleem, de IC zalen liggen niet vol. Jouw laatste kans op een volle zaal is echt verkeken.. Ga met pensioen, word vrijwillig een Clini-clown, een clown dat ben je, maar de grap is er vanaf.
Het is voorbij Youp, het is voorbij..
Het was niks, Youp, het was gewoon niks..
Bron onbekend fb

De omgekochte dwaas, zoals vele BN érs… betaald door de zittende politici…daar gaat het belastinggeld,… down the drain!

Lees ook:   Zorgkosten astronomisch hoger
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken