web analytics
...
Maatschappij & PsycheGezondheid & UiterlijkPolitiek-Elite

Beter krijg je het niet! Arts vernietigt Spaanse media over pandemie

De clash tussen de media en de werkelijkheid!  Miljoenen mensen kregen deze verrassing om hun oren afgelopen week in het ochtendprogramma van de staatsomroep. Zie dit als Nieuwsuur dat het ziekenhuis belt. Heerlijke video die veel mensen wakker heeft geschud. Zie het contrast tussen de paniekbeelden van de media en de waarheid uitgesproken door deze arts. Eigenlijk heel triest. Door fataal beleid van corrupte politici en de media zijn miljoenen levens verwoest. Maar toch doet het goed te zien dat het net zich steeds meer lijkt te sluiten. 24/7 paniek zaaien. De media geeft het zelfs toe in deze video. Het zegt zoveel over de media en in wat voor wereld deze mensen leven.  De media heeft steeds minder aanspreekpunten uit de medische hoek die nog meegaan in dit overduidelijke circus. Alleen heeft de media het zelf nog niet door. Alleen wat de media niet in de gaten heeft, is dat er een HELE GROTE GROEP artsen is die zichzelf “Medicos por la Verdad” noemen. Artsen voor de waarheid. Afgelopen week liep de media dan eindelijk tegen de verkeerde aan. Dr. Luis de Benito! De verkeerde voor hen, wel te verstaan. Eindelijk, na zoveel maanden onrecht, bangmakerij en eenzijdigheid, kwam dit! En de Spanjaarden die wakker zijn snakten ernaar want dit heeft vele mensen de ogen geopend.  En dan komt de ware aard van de door en door corrupte media naar boven aan het einde van de video. Er zijn nu dagelijks demonstraties in het land, tegen de plandemie, de maatregelen, de mondkapjes en tegen Pedro Sánchez zelf.

Lees ook:   Energiedrankjes zijn slecht! Teveel jongeren gebruiken energiedrankjes

 

Zij lult / walst gewoon over alles heen wat die arts zegt,… amazing!!!!!!

Gerelateerde artikelen

Back to top button