web analytics
...
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

We zitten in een grote hypnoseshow

Wat is er met Nederland aan de hand? Hoe komt het dat wij ons angst laten aanpraten en onze zekerheden laten afpakken?

Wat zijn de verbale technieken die Rutte gebruikt om ons te laten doen wat hij wil? Miriam Hekker spreekt met NLP docente van de LikewiseAcademy José Schaeffer over de verborgen technieken van de overtuiging.

 

 

Lees ook:   DE MANIPULATIE VAN LINKS - DE JENSEN SHOW #63

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept